Cem Yılmaz’dan Erşan Kuneri müjdesi

Cem Yılmaz'dan beklenen müjde geldi. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilk sezonu büyük beğeni toplayan 'Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunun senaryosunun yazımını bitirdiğini duyrdu.

Kültür Sanat 6 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'Kooperatif Kemal', dizinin ilk sezonuna damga vuran bölümleirnden biriydi.

Cem Yılmaz, ‘Erşan Kuneri’nin yeni sezonu için müjdeyi verdi. Geçen yıl ilk sezonu Netflix’te yayınlanan ve büyük beğeni toplayan ‘Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun senaryosu tamamlandı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı yapımın yeni sezon çekimleri de yakında başlayacak.

Erşan Kuneri fenomeni devam ediyor

‘Erşan Kuneri’ dizisinin ikinci sezonunun müjdesini veren Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evet 3 aydır bu masanın köşesinde şu ipadcağzım ile ekmeğimi yine taştan çıkardım. Tam 320 sayfa, 8 bölüm Erşan Kuneri yazdım. Bu gece bitirdim. Mutluyum… Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız” dedi.

İlk kez G.O.R.A’da karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakterinin başlı başına bir yapım olması için Cem Yılmaz hayranları uzun süredir adeta bir kampanya düzenliyordu. İlk sezonu geçen yıl gösterime girer girmez Netflix Türkiye’de en çok izlenen yapımlar sıralamasında bir numaraya yükselen ve uzun süre bu unvanı koruyan Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunda yer alacak isimlerin bölümleri de belli oldu.

Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya paylaşımında yeni sezonun bölümlerini de karakterin hayranlarıyla paylaştı. Dizinin ikinci sezonunda ‘Kaymak Zamanı’, ‘Hamurişi’, ‘Yaprak Sarması’, ‘Acı Baba’ ve ‘Nekes Hayat’ bölümleriyle ekrana gelecek. 1984-1986 yılları arasında geçecek yeni sezonun yayın tarihi şimdilik açıklanmadı.

Martha Argerich: Piyanonun yaşayan efsanesiMartha Argerich: Piyanonun yaşayan efsanesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.