Emily in Paris de greve takıldı

'Emily in Paris' dizisinin yeni sezon çekimleri senaristler grevine takıldı. Dizinin dördüncü sezon çekimleri yaz sonu Paris'te başlayacaktı. Ancak Hollywood'da bir ayı aşkın devam eden senaristlerin grevi nedeniyle çekimler iptal edildi. Dizinin akıbetiyle ilgili Netflix bir açıklama yapmadıı.

Kültür Sanat 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Rock yıldızı Phil Collins'in kızı Emily Collins, performansıyla büyük beğeni topladı.

‘Emily in Paris’, Hollywood grevinden etkilenen bir diğer yapım oldu. Netflix’in sevilen yapımının yeni sezon çekimleri Hollywood’da bir ayı aşkın devam eden grevden etkilendi. Dizinin bu yaz sonu Paris’te başlaması planlanan dördüncü sezon çekimleri Hollywood’da devam eden senaristler grevi nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelendi. ‘Emily in Paris’ Hollywood’da bu akıbete uğrayan ilk yapım değil.

Emily in Paris süresiz ertelendi

Emily adlı Amerikalı bir genç kadının Paris maceralarını konu alan Netflix yapımı dizi, yayınlandığı ilk sezon büyük beğeni toplamış sonrasında da devamı gelmişti. Başrolünde Lily Collins’in rol aldığı dizinin Hollywood’da devam eden grev nedeniyle yeni sezon çekimlerinin ertelenmesi hayranlarını üzdü.

‘Emily in Paris dizisinin yeni sezonunun akıbeti konusunda Netflix’ten şimdilik bir açıklama gelmedi. Ancak Variety’de çıkan habere göre, dizinin yeni sezonunun geliş tarihi de bu erteleme nedeniyle gecikebilir. Dizinin üçüncü sezonu Paris’te düzenlenen görkemli bir partiyle yayına girmişti. Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Kate Walsh, Camille Razat, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Bruno Gouery ve Samuel Arnold’un aralarında bulunduğu tüm oyuncu kadrosunun katıldığı büyük bir gala etkinliğiyle dizi 21 Aralık 2022’de izleyiciyle buluşmuştu.

Dizide Emily’nin gösterişli patronunu canlandıran Philippine Leroy-Beaulieu, Cannes Film Festivali’nde katıldığı galada dizisinin yeni sezonuna dair sorunlarının işaretini vermişti. Leroy-Beaulieu ‘Çözülmesini bekliyoruz. Krizin nasıl çözüleceğini biz de merak ediyoruz” diyerek dizinin yeni sezonuna dair açıklamada bulunmuştu.

BluTV'de ilk bölümü yayınlanan 'The Idol', şimdiden TT olduBluTV’de ilk bölümü yayınlanan ‘The Idol’, şimdiden TT oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.