BluTV’de ilk bölümü yayınlanan ‘The Idol’, şimdiden TT oldu

Bir pop starın hikayesini anlatan 'The Idol' dizisi ilk gösteriminin yapıldığı Cannes'dan beri merakla bekleniyordu. BluTV'de dün ilk bölümü yayınlandı. Ve beklendiği gibi büyük ilgi gördü. Dizi daha ilk bölümüyle Twitter'da trend topic oldu. 'The Idol' her pazartesi BluTV'de yayımlanacak.

Kültür Sanat 6 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Blu TV'de yayınlanan 'The Idol'ün başrolünde Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye yer alıyor.

 

‘The Idol’ yayınlanan ilk bölümüyle gündemde. Türkiye’de sadece Blu TV’de yayınlanan HBO yapımı dizi uzun süredir merakla bekleniyordu. Dört bir yanı kuşatılmış bir popstarın hayatına odaklanan film cesur sahneleriyle de konuşuluyor. Başrollerinde Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye nam-ı diğer The Weeknd’in yer aldığı yapım hakkında The New York Times’a konuşan ‘Euphoria’dan da tanıdığımız dizinin yaratıcısı Sam Levinson’The Idol’ın herkese uygun olmadığını söyledi.

The Idol: Bir popstarın hikâyesi

‘The Idol’da Yükselen bir pop yıldızı Jocelyn (Lily Rose Depp) ile romantik bir ilişkiye girdiği akıl hocası Tedros’un (Abel Tesfaye, The Weeknd) arasında başlayan romantik ilişkilerine odaklanıyor. Dizi açılışından itibaren iddialı sahneleriyle dikkat çekti. Dört yanı danışmanlar ve yöneticilerle çevrili bir pop star olan Jocelyn, her bir detayı acımasız ve katı kurallarla belirlenmiş eğlence dünyasında ayakta kalmaya çalışırken kendisine tek nefes alma alanı olarak romantik ilişkisini görmekte.

‘The Idol’de şöhret basamaklarını hızla tırmanan Jocelyn karakteriyle karşımıza çıkan Lily Rose Depp’in canlandırdığı karakter, başta Amerika olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde medya için günün konusu haline geldi. Mahremiyet direktörü, dans hocası ve etrafında daha bir sürü danışmanı olan genç yıldız Jocelyn, hayatını kuşatan bu kalabalıktan sadece sevgilisi Tedros ile baş başa kaldığı ender anlarda kurtulabiliyor. Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye arasında tutku dolu sahnelere tanıklık ettiğimiz o anlar Jocelyn’in kamusallaşan hayatının tek mahrem ânı olarak karşımıza çıkıyor.

Lily Rose Depp, dizide iddialı sahnelerle dikkat çekiyor.

‘The Idol’ı her hafta pazartesi günü BluTV’de yeni bölümleri izleyiciyle buluşacak. HBO yapımı dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşuyor. Lily Rose Depp ve Abel Tesfaye’nin yanı sıra Troye Sivan, Suzanna Son, Moses Somney, Jane Adams, Dan Levy ve Jennie Kim dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

The Weeknd öldü! Yaşasın Abel TesfayeThe Weeknd öldü! Yaşasın Abel Tesfaye

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.