Kerem Bürsin Sabancıların torunuyla beraber: Çok güzel başladı

Daha önce kalbinin dolu olduğunu söyleyen oyuncu Kerem Bürsin'in Sabancıların torunu Melisa Tapan'la birlikte olduğu ortaya çıktı.

Magazin 22 Ekim 2024
Kerem Bürsin'le Melisa Tapan Sabancı iki aydır birlikte. Fotoğraf: Instagram

Kerem Bürsin geçen hafta senaryosunu Osman Kaya ile beraber yazdığı ve başrolünü Devrim Özkan’la paylaştığı ‘Mavi Mağara’ filmiyle ilgili Birsen Altuntaş’a verdiği röportajda “Kalbim dolu… Çok mutluyum, ilişkimiz çok güzel başladı” demişti. Bürsin’in sevgilisinin Sakıp Sabancı’nın torunu, Sevil Sabancı – Eran Tapan’ın kızı Melisa Tapan olduğu ortaya çıktı.

Kerem Bürsin ve Melisa Tapan

Kerem Bürsin bugünlerde Gupse Özay ve Öykü Karayel’le beraber oynadığı ‘Platonik’ dizisinin çekimleri için Çeşme’de bulunuyor.

Babasının nikah şahidi olmuştu

Sevil Sabancı ve iş insanı Eran Tapan 1991’de evlenmiş, üç yıl süren bu evlilikten bugün 31 yaşında olan Melisa Tapan doğmuştu. ABD’deki Columbia Üniversitesi’nden mezun olan Tapan Sabancı Holding yönetim kurulu ve TÜSAİD üyesi. Melisa Tapan 2021’de yeniden evlenen babasının nikah şahitliğini yapmıştı.

Melisa Tapan babas Eran Tapan (solda) ve annesi Sevil Sabancı (sağda) ile birlikte

Sabancıların oyuncu sevgisi

Üçüncü kuşak Sabancılardan üçünün popüler oyuncularla birlikte olması ise ilginç bir tesadüf.  Sabancı ailesinin fertlerinden Hakan Sabancı Kerem Bursin’in eski sevgilisi Hande Erçel’le, Faruk Sabancı ise Esra Bilgiç’le birlikte.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.