Kıvanç Tatlıtuğ: Dans da edebiliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ bugünlerde dans yeteneğiyle gündemde. 

Magazin 1 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Kıvanç Tatlıtuğ oğluyla kumsalda dans etti, reklam filminde ona dansçılar eşlik etti.

Önce oğlu Kurt Efe’yle kumsalda dans ettiği görüntüleri yayınladı. Sonra tanıtım yüzü olduğu giyim markasının yeni reklam filminde dans ederken izledik. Hem yetenekli bir oyuncu, hem çok yakışıklıydı, şimdi dans edebildiğini de öğrendik. Evet, Kıvanç Tatlıtuğ’dan söz ediyoruz.

Sosyal medya hesabından stilist eşi Başak Dizer’le oğulları Kurt Efe ile kumsalda dans ettiği görüntülerin güzelliğini henüz aşamamıştık ki reklam filmi geldi. 14 yıldır yüzü olduğu giyim markasının yeni reklam filminde dans ediyor ve yine iyi görünmeyi başarıyor.

Markanın düzenlediği basın toplantısında bu koreografi için bir gün çalıştığını anlattı, güne dans ederek başlıyorum diye şaka yapmayı da ihmal etmedi. Reklamda dans edeceğini öğrenince ne mi düşünmüş: “Ben ne zaman bir işle ilgili sancılansam o işle ilgili tatmin oluyorum. Çevremdekiler de, eşim de ne zaman benim bir işle ilgili sancılandığımı ya da kafaya takıp bu işin altından nasıl kalkacağım dediğimi görseler gönülleri rahat olur. Dans fikri heyecanlandırdı. Yeni şeyler öğrenmek heyecan veriyor bana.”

Oğluyla dansı da sorulan Tatlıtuğ “Evlatla ilgili söylenebilecek sözlerin hepsi aynı aslında. Bambaşka bir duygu. Onun gelişimi bizi de büyütüyor, geliştiriyor. Her gün yeni şeyler öğretiyor. Yer yer gözlerimiz dolarak yer yer tebessümle büyümesini izliyoruz” dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.