Kızılcık dökümü: Kadrodan ayrılanların sayısı dörde çıktı

Sezonun en çok izlenen dizilerinden 'Kızılcık Şerbeti' kadrosundan ayrılacak oyuncu sayısı dörde yükseldi.

Magazin 4 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Çimen, Alev, Umut, Rüzgar gidiyor.

İkinci sezonunun finaline sayılı günler kala ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinden ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Seyircisiyle arasında sevgi nefret ilişkisi olan diziden önce Rüzgar karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı’nın ayrılacağı haberi geldi. Onu Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz izledi… Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin kadrosundan ayrılacak iki isim daha var. Müjde Uzman (Alev) ve Selin Türkmen (Çimen).

Bu karakterlerin diziden nasıl ayrılacağına, senaryonun nasıl ilerleyeceğine dair henüz ayrıntılar bilinmiyor. Ancak ilk sezonun başlarında Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) her derdine koşan, kendine ait bir hayatı, hiç derdi tasası yokmuşçasına yalnızca Kıvılcım’ın sorunu olduğunda ekrana gelen komşu Fatma gibi bir anda sırra kadem basmayacakları kesin.

Rüzgar’la Nursema aşkı sonunda vuslata erecek mi derken Kirazcı’nın ayrılığına anlam vermek zor. Sezon finali fragmanından gördüğümüz kadarıyla Alev’in karnı bir anda burnuna gelmiş, doğurması an meselesi gibi. Belki doğum sırasında hayatını kaybedecek ve ‘kaderin cilvesi’ olarak Pembe hanım başından beri varoluşuna karşı çıktığı o bebeğe annelik etmek zorunda kalacak. Zaten Alev’in olmadığı bir senaryoda Nursema’nın eski eşi Umut’un gidişi şaşırtıcı değil. Çimen’e gelince… İmam nikahı ve türbanıyla Kıvılcım’ın ‘laik ataklar’ geçirmesine neden olmasının ardından oyunculuk kariyeri de başlamadan bitince daha fazla malzeme veremeyecek gibi görünüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.