Oğlak duygusal dönüşüm içinde, aslana rüyalar rehberlik edecek, akrep değişerek güçlenecek

3 - 9 Mart arasında gezegenler oldukça sert açılar içinde. Dünyada ve ülkemizde finansal sorunlar, sert tartışmalar, yangın gibi felaketler yaşanabilir. Bazı burçlardan birçok kişi bu hafta sakinliğini korumakta zorlanacak.

Popüler 3 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Dior, geçen Ekim ayında 'Carousel of Dreams' kampanyası kapsamında New York şehrindeki Saks Fifth Avenue mağazasına 10 katı kaplayan dev bir zodyak kurmuştu. Fotoğraf: Shutterstock

♈ KOÇ BURCU

İyimserliğinizin çoğaldığı, başka insanlara yardım ederek öncelikle ruhunuzu rahatlattığınız bir süreçtir. Manevi hayata yönelmeniz maddiyatı önemsememenize neden olur. Fakat bu süreçte maddi anlamda sanki ilahi bir güç tarafından korunduğunuzu hissedersiniz. Yaptığınız her iyilik fazlası ile ödüllendirilir. Yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz daha çok ortaya çıkar. Bu tip konularda eğilimleriniz varsa bunu ortaya çıkaracağınız en güzel dönemlerden biridir. Örneğin bir sanatçı için çok güzel bir dönemdir. Yüzünüzü iyiliğe, hakikate çevirirsiniz. Gerçek dostluklara sevgi ve yardım sunar, sahte dostlardan arınırsınız. Başkalarına yardım etmek, kimsesizlerin sesi olmak istersiniz. Ruhsal organizasyonlarda öne çıkar ve aktif olarak bu tip grupların içinde olmaya başlarsınız. Kötü düşünceler birer birer ayıklanır ve kendinizi bularak başka kişilere de ulaşırsınız.

♉ BOĞA BURCU

Bu hafta görüşleriniz, konuşmalarınız, hal ve davranışlarınızla yakınlarınızda olan herkesi şaşırtırsınız. Bu dönemde tüm ilişkiler oldukça zorlaşır. Çünkü çift kişilik taşırmış gibi davranırsınız. Gerçek yüzünüzü, iyiliğinizi, yüreğinizden ve aklınızdan geçenleri dışarıya tam yansıtamazsınız. Özellikle mantığı ile hareket eden, inceleyici detaycı yakınlarınız ile büyük sorunlar yaşarsınız. Genelde sorunlu, kurban rolü oynayan ya da başarılı olmaktan aciz kişileri etrafına toplarsınız. Bu kişilerin hayatınızda olması ile yanılgılar, belirsizlikler ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Duygularınızla çatışabilir, hissettiklerinizi tanımlamakta güçlük çekersiniz. Kendinizi başkalarına kanıtlamak ve yaptıklarınızın fark edilmesini istersiniz. Övgü almadığınızı düşünmeniz bazı yakınlarınızdan kendinizi geri çekmenize neden olur.

♊ İKİZLER BURCU

Hayallerinizi gerçekleştirmek çok kolay gelir oysa önünüze çıkan engeller bir hayli zordur ve siz gerçekleri görmekte zorlanırsınız. Belli gruplar içinde olmaya başlar ve hiç tanımadığınız insanlara yardım etmek istersiniz. Yakınınız olan kişilerle ilgili hayal kırıklıkları yaşamanız nedeniyle iyilikten vazgeçmez ama merhametinizi hiç tanımadığınız kişilere akıtmaya başlarsınız. Fiziksel görünümünüze daha fazla dikkat eder, saçınızın rengini, şeklini değiştirmeye çalışırsınız. Bu tip değişikliklerin kişiliğinize de yansıyabileceğini düşünürsünüz. Kişisel bakım ve alışverişler bütçenizi de zorlayabilir. Aşka yönelir ama genelde sizi üzebilecek kişileri hayatınıza aniden alabilirsiniz. Sağlık olarak da güçsüz olacağınız bu süreçte gıda zehirlenmeleri ve alerjik durumlar ve insülin direnci gibi sorunlar ortaya çıkabilir.

♋ YENGEÇ BURCU

Hayatınızı yapıcı yeniliklerle değiştirme çabasında olacaksınız. Gezegenlerden aldığınız güçlü destek kendinizi yeniden keşfetmenize yol açar. Yukarıya çıkmayı, yükselmeyi, hatalarınızdan sıyrılmayı ve gücü hedefliyorsunuz. Eski defterlerin kapanıp yerine yenilerinin açıldığı bir zaman dilimi başlıyor. Geçmişte sizi ne kadar huzursuz eden olay varsa bunları geride bırakacaksınız. Zorlu sağlık sorunu olanlar için de rehabilitasyon ve iyileşme zamanıdır. Zekanız parlar ve zorlu konular lehinize işler. Başkaları üzerinde güçlü etkileriniz olur ve birçok insan size saygı beslemeye başlar. Sizden yüksekte olan patronlar, otoriteler ve ebeveynler üzerinde hayranlık bırakırsınız. Yaşamınızdaki önemli değişikliklere hazır olmanız gereken bir dönemdir. El attığınız konu ne ise olumlu sonuçlanır.

♌ ASLAN BURCU

Birçok alanda birçok kişi tarafından köşeye kıstırılmış, kısıtlanmış ve engellenmiş hissedersiniz. Kendinizi ifade etme, sesinizi duyurma ve disipline olmada oldukça zorlanırsınız. Sağlık olarak da bu hafta zorlanabilirsiniz. Hassas diş ve diş etleri, kemiklerle alakalı sorunlar, cilt ve üreme organlarınız hassastır. İçinizden yükselen enerji selini pozitif kullanabilirseniz büyük başarılara imza atarsınız ama o enerjiyi tartışma ve eleştiriye yöneltirseniz bir adım ilerleyemediğiniz gibi yakınlarınızla olan ilişkiler de yüksek tansiyonlu hale gelir. Ruhunuzun karanlık yönü ile bu süreçte sıkça karşılaşırsınız. Kıskançlık artar ve etrafınızı rahatsızlık boyutuna ulaşabilir. Birçok konuda tutkulu ve ihtiraslı hareket edersiniz. Yaşınız kaç olursa olsun libidoda güçlü bir artış vardır.

♍ BAŞAK BURCU

Gizli ve psişik konulara ilgi ve araştırma isteği doğar. Bilinmeyen her şeyin müthiş çekici görünmesi nedeniyle çözümü zor olan konularla canla başla uğraşmaya başlarsınız. Sevginin duygusal yönünün hafiflemesi ve erotik yönünün ağırlaşması da bu sürece denk gelir. İçinizde gizli kalmış yapamadığınız ne kadar duygu varsa hepsini bu süreçte yaşamak istersiniz. Doğa üstü olaylar (astroloji, meditasyon, reiki, dualar) önem kazanır ve bunlarla aktif olarak uğraşmaya başlayabilirsiniz. Birebir gerçeği gösteren rüyalar bu süreçte sıkça ortaya çıkar. Hafta boyu gördüğünüz rüyaları not almaya çalışın, geleceğe dair birçok mesaj rüyalarınızda saklı olacak. Sağlık olarak da güçlendiğiniz bu süreçte mantığınız ve duygularınız da uyum içinde olarak içinizdeki tüm huzursuzlukların bitmesini sağlayacaktır.

♎ TERAZİ BURCU

Yaşamınızda ve kişiliğinizde önemli değişimlere hazır olmalısınız. Artık kendi gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkında olarak özellikle de düşmanlarınızın bir adım önünde olacaksınız. Yaşadığınız sıkıntılardan ve kayıplardan ders alarak hatasız ilerlemeye çalışacaksınız. Geçmişte hangi olumsuz durumda olursanız olun, şimdi o durumlardan sıyrılıp tepeye tırmanma zamanıdır. Ruh ve beden sağlığı oldukça güçlenir ve bu güç tüm yaşamınıza pozitif olarak döner. Karakterinizdeki güçlü ve pozitif değişim başkaları tarafından da fark edilecek ve etrafınızdan daha fazla saygı görmeye başlayacaksınız. Bugüne kadar saklanan içinizde yara haline gelen her şey dışarı akmaya başlar. Bastırmak isterseniz duygularınızla çarpışmak zorunda kalırsınız. Arınma zamanı gelmiştir. Yıllarca siz rahatsız eden her ne varsa ortaya çıkar ve yüzleşerek rahatlama yoluna gidersiniz.

♏ AKREP BURCU

Kendinize ulaşma yolunuzun açıldığı bir hafta geçireceksiniz. Sezgileriniz açılır, altıncı hissiniz güçlenir başkalarının ne düşündüğünü ne yaptığını hissetmeye başlarsınız. Hoşlanmadığınız kişilerden uzaklaşma yolunu diğer zamanlara oranla daha kolay bulabilirsiniz. Psişik yetenekleriniz saklandıkları yerden çıkarlar ve kendinizle ve başkalarıyla alakalı gizli olan ne varsa ortaya çıkarırsınız. Başkalarını yargılamaktan uzaklaşır öncelikle kendinizi keşfetmeye çalışırsınız. Kendi değişiminizin size farklı bir güç getireceğini yaşantınızı zenginleştireceğinizin bilincinde olursunuz. Kötü niyetli olduğunu bildiğiniz fakat bugüne kadar hayatınızdan uzaklaştıramadığınız bazı kişileri artık yaşamanızda istemez ve sessiz sedasız uzaklaşma yolu ararsınız.

♐ YAY BURCU

Sezgileriniz çok fazla artar, karşınızdaki kişilerin aklını okumaya başlarsınız. Ruhunuzun rahatlaması ve kendinizi iyi hissetmeniz için bazı insanları hayatınızın dışında bırakmanın zamanının geldiğini fark edersiniz. Kendinizde var olan güç ve yeteneklerle tanışmak istersiniz. Bilinç dışı isteklerinizi gözden geçirmeye çalışırken oto kontrolünüzü de sağlamaya çalışırsınız. Bazı olumsuz özelliklerinizi karşıdan gelen tepkiler üzerine fark edeceksiniz. Kıracak, kırılacak ama kendinizle yüzleşeceksiniz. Bu sayede uykuda olan bazı iyi özellikleriniz ortaya çıkmaya başlayacak. Kendinize objektif bir gözle bakmalı gücünüzü ve güçsüzlüğünüzü tespit etmeniz yol gösterici olabilir. Kendinizi keşfedince başkalarını daha kolay ve açık bir gözle görebilirsiniz. Unutmayın kendine hükmedebilen dünyayı fethedebilir.

♑ OĞLAK BURCU

Özellikle duygusal anlamda değişim sürecinin başlangıç tarihidir. Geçmişiniz ve köklerinizle yüzleşir ve yüzleşmeden galip çıkarsınız. Ruh sağlığınız daha önce hiç olmadığı kadar iyidir. Tüm bilinçaltı sorunlarınızı kolaylıkla halledersiniz. Evrene pozitif enerji göndererek hayatınızda iyi olayları gerçekleştirdiğinizi görürsünüz. Hayatın anlamını daha önce hiç yapmadığınız şekilde sorgularsınız. Bu sürecin en önemli özelliklerinden biri de ruhsal arınma ihtiyacı ile bilinçaltınızı zorlanmadan formatlamaktır. Hayattaki görevlerinizin ne olduğunu fark edecek ve bu uğurda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Sanki yaşamdaki bütün sırları keşfetmekle görevlendirilmiş gibi hissedeceksiniz. Her olayı ve her kişiyi dikkatle inceler, empati kurar, hayatınıza dair büyük kötülükte bulunmuş insanları bile iğneyi kendine batırarak yargılarsınız. Kesinlikle adil davranırsınız.

♒ KOVA BURCU

Yaşam enerjisi, dayanıklılık, korkusuzluk, güç ve sağlık veren Mars olumsuz açılar içinde olduğunda bu konularda problemler çıkar. Aşırı yorgunluk hali, hiçbir şey yapmak istememek, özellikle duygusal ilişkilerde sert tavırlar ve huysuz davranışlar… Partnerinizin hoşuna gitmeyen birçok davranışta bulunur, küçük bir eleştiriyi dahi kabul etmez, başkası için söylenen bir sözü dahi şahsınıza yapılmış hakaret sayarsınız. Sürekli haklı olduğunuzu savunmak zorunda kaldığınız durumlar yaşarsınız. Aşırı ego ve yaptıklarınızın tamamen doğru olduğu düşüncesi hatalara yol açabilir. Eleştiri kabul etmez ama yakınlarınızı fazlasıyla eleştirirsiniz. Sonuç hayal kırıklığı ve rutinin üzerinde kavgalar olur. Size sahte davranan insanlara yönelip gerçek dostlarınıza uzak davranırsınız.

♓ BALIK BURCU

Evli olanlar için partnerin aşırı harcamaları ya da yeterince düşünmeden verdikleri kararlar nedeniyle maddi kayıplara yatkın olduğunuz bir süreçtir. Dolayısıyla size maddi kayıplar yaşatan eşinizle ilişkinizin güllük gülistanlık olması da çok kolay değildir. Sevgi ve paraya dair konuların ters gittiği bir zaman dilimidir. İş kurmak, kredi almak, borç vermek, kefil olmak, borsa gibi konulardan da uzak durun, eşinizi eleştirirken yeni masrafları siz yaratmayın. Dertlerinizi anlatmak ve kafa dağıtmak için arkadaşlarınızla çok fazla zaman geçirmek istersiniz bu da partnerinizin isyan etmesine sebep olur. Oysa ki eşinizle olan sorunlarınızı onunla konuşup halledebilecekken onu görmezden gelip arkadaşlarınızla paylaşmanız hem yanlış yönlendirilmenize hem de eşinizin kırılıp üzülmesine neden olur.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.