Survivor’da gündem kavga değil ‘Samba’: Ronaldinho Survivor’da!

Survivor All-Star 2024 bir dünya yıldızını ağırladı. Efsanevi futbolcu Ronaldinho, Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Dominik'e gelip Sercan Yıldırım'la ayak voleybolu oynadı.

Popüler 22 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Survivor adasına gelen Ronaldinho, futbol hünerlerinden bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Kavgası, kaosu ve entrikasıyla izleyenlerine gelirim vadeden Survivor, bu kez futbol severleri ekran başına kilitledi. 2000’li yıllarda ayak topuna merak saran hemen hemen herkesin büyük hayranlık duyduğu eski futbolcu Ronaldinho, Survivor ekranlarında futbol hünerlerini sergiledi. Acun Ilıcalı’nın bu hamlesiyle açık kanaldan Ronaldinho izleyen milyonlar, 2006 yılında şifresiz ekrandan Barcelona formasıyla Brezilyalıyı izlediği o güzel günlere geri dönme fırsatına erişti.

Boston Celtics formasıyla adaya dahil olan Ronaldinho, heyecanı yüzlerinden okunan yarışmacıların alkışlarıyla karşılandı. Brezilyalı efsane, giriştiği tartışmalarla sürekli gündeme gelen Nagihan’a da takılmadan edemedi. Yarışmayı takip ettiğini belirten Ronaldinho, “Umarım Nagihan bugün biraz daha sakin olabilir.” dedi.

Acun Ilıcalı: Tansiyon düşsün istedik

Son zamanların en yüksek gerilim düzeyine sahip Survivor’ından geçtiklerini hatırlatan Acun Ilıcalı, Ronaldinho’yu çağırma sebebini açıkladı: “Dünyada benim gördüğüm en sempatik, en huzur veren futbolcularından biri Ronaldinho. Tansiyonu düşürmek için, yarışmacılara huzur versin diye onu getirdik. O yüzden bu seneye özel onu istedim, sağ olsun beni kırmadı.”

Sercan’a karşı ayak voleybolu oynadı

Survivor’da yarışan eski milli futbolcu Sercan Yıldırım, Yasin’i de yanına alarak Ronaldinho ve Acun’a rakip oldu. Ayak voleybolu oynanan bölümler eğlenceli anlara sahne olurken, Brezilyalı yıldızın klas hareketleri adada bulunan herkesi coşturdu.

Ardından tüm yarışmacılarla futbol oynayacağını söyleyen Ronaldinho’nun plaj futbolunda şov yaptığı anlar, Survivor’ın bir sonraki bölümünde seyirciyle buluşacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.