TRT World editörü duyurdu: Tecavüzden yargılanan Andrew Tate ile iftar röportajı

TRT World muhabiri Yusuf Erim insan kaçakçılığı ve tecavüzle suçlanan sosyal medya ünlüsü ve eski kickboksçu Andrew Tate ile röportaj yaptığını ve yakında yayınlanacağını duyurdu.

Popüler 2 Nisan 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yusuf Erim’in kişisel X hesabından yaptığı paylaşıma göre TRT World çok yakında insan kaçakçılığı ve tecavüzle suçlanan sosyal medya ünlüsü ve eski kickboksçu Andrew Tate ile röportajı yayınlayacak.

Romanya’da yaşayan Tate ve kardeşi Tristan hakkında Avrupa genelinde geçerli yakalama kararı çıkarılmıştı. Tate kardeşler 12 Mart’ta gözaltına alınmıştı. 37 yaşındaki Andrew Tate ve kardeşi Tristan hakkında tecavüz, insan kaçakçılığı ve suç örgütü kurma suçlamalarıyla açılan dava Romanya’da devam ediyor. Tate kardeşler bu suçlamaları reddediyor.

Yusuf Erim kısa bir video ile yaptığı paylaşımında “Andrew Tate ile özel röportaj ve iftar” ifadesini kullandı. Tate ile hukuki meselelerini, sosyal medyanın geleceğini ve çok daha fazlasını konuştuklarını belirten Erim röportajın yakında TRT World’de yayınlanacağı bilgisini de ekledi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları paylaşıma tepki gösterdi. Tate hakkındaki suçlamalar hatırlatılan yorumlarda TRT’de böyle bir röportaj yayınlanmaması gerektiği dile getirildi.

İstanbul fotoğrafıyla gündem olan Andrew Tate Romanya'da tutuklandıİstanbul fotoğrafıyla gündem olan Andrew Tate Romanya’da tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.