Ak Parti Adana İl Başkanı istifa etti

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. 10Haber'in ulaştığı Ay, 'Ankara'da görev alacağı' iddialarına "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri, bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

Siyaset 14 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda istifasını duyurdu. Açıklamasında, “Bu onurlu ve şerefli görevi bana yapma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli bakanlarımıza ve genel merkez teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” diyen Ay, dört yıllık görev sürecisinde bakanlar, vekiller, belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatlarıyla omuz omuza ‘dava neferi’ olarak hizmet verdiğini belirtti.

Göreve geldiğindeki sözlerinin hala geçerli olduğunu söyleyen Ay, “Bundan sonra da aynı heyecanla partimizin çatısı altında ülkemiz ve güzel Adana’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Görevi süresince kendisine destekte bulunanlara teşekkür eden Ay, “AK Parti Adana İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi ve bugünden sonra da AK Parti üyesi olarak partimizin ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olacağımı tüm kamuoyuna bildiririm” diyerek istifa etti.

Ay’ın, Ankara’da görev alacağı için istifa ettiği edilirken 10Haber’e yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri, bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

CHP ile Ak Parti arasında bayramlaşmada gerginlik: Beğenmediğiniz Anadolu irfanı...CHP ile Ak Parti arasında bayramlaşmada gerginlik: Beğenmediğiniz Anadolu irfanı…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.