CHP’nin belediye başkan adayı akrabalarını da alıp Ak Parti’ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, yaklaşık 300 akrabası ile birlikte Ak Parti’ye geçti: Artık Cumhurbaşkanımızın emrinde olacağız.

Siyaset 29 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Yerel seçime günler kala siyasi partiler arasında sert geçişler de yaşanıyor. CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel partiden istifa ederek Ak Parti’ye katıldı.

Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı’nın toplantı salonunda düzenlenen törenle akrabaları ile partiye katılan Soyugüzel “Bugünden itibaren CHP Bitlis Belediye Başkan adaylığından istifa ediyorum. Bu memleket hepimizindir. Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız Nesrullah Tanğlay başkanımızı destekleyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olacağız. Bitlis AK Parti teşkilatı ile beraber omuz omuza verip pazar günü yapılacak olan seçimi hep beraber kazanacağız. Her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olacağız. Güçlüyüz kararlıyız birlikte başaracağız. İstikrarlı bir şekilde çalışacağız. Yolumuz bahtımız açık olsun” diye konuştu.

MHP ve CHP adaylarının ortak tepkisi: Pudra şekerciyi müdür yapan isim AK Parti adayıMHP ve CHP adaylarının ortak tepkisi: Pudra şekerciyi müdür yapan isim AK Parti adayı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.