AK Parti’de yol haritasının belirlendiği kritik kamp sona erdi

AK Parti'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir otelde düzenlediği 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı' sona erdi.

Siyaset 3 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

AK Parti’nin Kızılcahamam’da 3 gün boyunca devam eden yerel yönetimler kampı sona erdi. Kampta yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ele alındı.

AK Parti’nin “tevazu, samimiyet ve gayret” temasıyla Kılcahamam’da “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” adıyla düzenlenen ve üç gün süren kampta gelecek döneme ilişkin yol haritası da görüşüldü, ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konularında sunumlar yapıldı.

Deprem bölgesinde yaraları sarmaya yönelik proje bazlı çalışmalarla yapılması gerekenler de ele alındı.

Kampta Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da sunum yaptı. Kampın son günü genel değerlendirmenin ardından Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz da görev alanlarıyla ilgili sunum yaptı.

Ardından bakan yardımcıları belediye başkanlarının önerilerini ve taleplerini dinledi. Kampa 541’i belediye başkanı olmak üzere toplam 629 yerel yönetici katıldı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma görevinden istifa ettiAK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma görevinden istifa etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.