AK Partili Bülent Turan’dan Kızılay Başkanına: İşinize odaklansanız artık!

Komedyen Şahan Gökbakar ile bir süredir polemik yaşayan ve depremde AHBAP Derneği'ne çadır satmasıyla gündeme gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın paylaşımına, AK Partili Bülent Turan'dan sert tepki geldi. Turan, "Sadece işinize odaklansanız artık!" dedi.

Siyaset 3 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasında bir süredir sosyal medyada yaşanan polemik bir türlü bitmiyor. Sosyal medyadaki bu polemiğin bir yerine Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Bülent Turan da dahil oldu, Kızılay Başkanı’nı ‘Şahan Gökbakar’ı fazla ciddiye almaması’ yönünde uyardı, ‘İşinize bakın’ dedi.

Ve Şahan ve Recep ve Kınık!

Gökbakar ile Kızılay Başkanı arasındaki polemik aslında depremin ilk günlerinden beri sürüyor ama dün yeni bir aşamaya geçildi.

Dün Şahan Gökbakar, Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Murat Ağırel’in yazısı vesilesiyle  bir kez daha Kızılay Başkanı Kınık’a yüklendi. Tweetinde, “Kerem’in mumu, Murat Ağırel’e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılay’dan çadır satan Kerem kendini Atatürk ve İsmet İnönü’ye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle bir şey. Ha bu arada ne oldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?” diye yazdı.

Bunun üzerine Kerem Kınık da, “Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris’te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel’in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme” yanıtını verdi.

 

Melih Gökçek’ten Şahan Gökbakar’a: Ağzını gözünü dağıtırlar

‘İşinize odaklanın’

Bu karşılıklı atışma pazar günü can sıkıntısını yenmek isteyen sosyal medyayı hareketlendirdi ve çok konuşuldu. Bunun üzerine  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından Kınık’ın tweetini alıntılayıp, “Allah aşkına ‘Şahancım’ ne, ‘bulaşmak’ ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” şeklinde tepki gösterdi.

 

‘Keşke Recep İvedik’in bazı özellikleri hepinizde olsa’

Fakat Şahan Gökbakar Twitter’ın başından ayrılmamaya kararlıydı. Bülent Turan’ın paylaşımına yanıt gecikmedi. Şahan Gökbakar, “Bülent Turan ben Recep Ivedik tiplemesi değilim. Adim Şahan Gökbakar. Komedyenim. Sizi, “Osman Öcalan TRT ye çıkmadı, TRT Kürdiye çıktı” diyerek hepimize kahkaha attiran mukkemel şakanızdan taniyorum.Bu arada keşke Recep Ivedik’in bazi ozellikleri hepinizde olsa.Iyi pazarlar” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.