Ak Partili Kabaktepe’den İmamoğlu’na: İBB servis dışı

'Yeniden İstanbul' programı kapsamında Esenyurt'ta konuşan İstanbul Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 'İstanbul'un yeni sloganı en çok metro yapan şehir değil; dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehirdir' dedi.

Siyaset 10 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Esenyurt’ta açıklamalarda bulundu. Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde konuşan Kabaktepe, CHP’li İBB yönetimine eleştirilerde bulundu. Osman Kabaktepe’nin açıklaması sırasında yanında Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yanında yer aldı.

İstanbulluların en büyük sorunu olan toplu ulaşım araçlarının bakımsızlığına ve yetersizliğine dikkat çeken Kabaktepe, şöyle konuştu:
” ‘Dünyada aynı anda en çok metro yapan şehir’ rahmetli Kadir abinin sloganıydı. Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının hoşuna gitmiş onu da kullanıyor; kullansın bir problem yok. Ama artık İstanbul’un yeni sloganı en çok metro yapan değil; ‘Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir’dir. İETT otobüslerine astığımız ‘servis dışı’ levhasını İBB Başkanı 4 yılda başarmış ve İBB binasının önüne asmıştır, artık İBB servis dışıdır. İstanbul bu ilgisizliğe, beceriksizliğe, başarısızlığa ve hizmet yoksunluğuna karşı gereken cevabı en güzel bir şekilde verecektir.”
Kabaktepe, “2024 Mart seçimlerine yeniden İstanbul, yeniden Esenyurt diyerek durmadan hazırlanıyoruz. Bu süreçte ise vatandaşlarımıza ‘İstanbul’umuz CHP’li İBB yönetimi ile 4 yılda neler kaybetti’ dolayısıyla CHP’li belediye ile yönetilen ilçelerimizin neler kaybettiğini anlatacağımız gibi bizzat yaptığımız programlarla da paylaşacağız. Hem Mayıs sonuçları hem de şimdiki süreç göstermektedir ki bu kayıp yıllar vesilesiyle başta CHP’li İBB Başkanı olmak üzere ilçe belediyeleri de yapmadıklarını, yapamadıklarını algıyla örtmeye çalışıyor. Beceremediklerini ve başaramadıklarını bir takım ürettikleri manipülasyonlarla gidermeye çalışıyorlar” diye konuştu.

AK Partili belediyenin kötü malzemeden dava ettiği AK Partili başkan, TBMM ihalesine terfi ettiAK Partili belediyenin kötü malzemeden dava ettiği AK Partili başkan, TBMM ihalesine terfi etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.