Akar’dan CHP ve İYİ Parti ziyareti: ‘Kayseri’nin bir geleneği var’

Kayseri milletvekili adayı Akar, CHP ve İYİ Parti il başkanlıklarını ziyaret etti. Akar, "Kayseri'nin bir geleneği var, iç içe girmiş bir topluluk, ayrılık gayrılığımız yok" dedi.

Siyaset 16 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

AK Parti’nin Kayseri milletvekili adayı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, seçim çalışmaları sırasında hem İYİ Parti İl Başkanlığı’nı hem de CHP Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Önce İYİ Parti binasına giden Akar, “Tüm seçim sürecinin birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik içinde geçeceğine inancımız tamdır” dedi. Burada Türkiye’ye yönelik tehdit ve risklere karşı birlik olmanın gerektiğini söyleyen Akar, “Sizlerin de bizler gibi düşündüğünüze inanıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra CHP Kayseri İl Başkanlığı’na geçen Hulusi Akar’ı İl Başkanı Adil Demir ve il yönetimi karşıladı. Ziyareti dolayısıyla Akar’a teşekkür eden Demir, “Seçim sürecini barış, huzur içinde nihayete erdirmek istiyoruz” dedi. Demir ve diğer yetkililere teşekkür eden Akar, “Ülkemiz, milletimiz ve Kayseri için elimizden gelen ne ise bugüne kadar hep beraber yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 14 Mayıs’ta vatandaşın tercihini yapacağını ve herkesin de bu tercihe saygı göstereceğini söyleyen Akar, “Kayseri’nin bir geleneği var, iç içe girmiş bir topluluk, ayrılık gayrılığımız yok. Seçim çalışmalarımızı da nezaket içinde götürecek inşallah kazasız belasız 15 Mayıs’a ulaşacağız” dedi.

Akar: Hedefimiz TSK'yı askeri uzay gücü haline getirmekAkar: Hedefimiz TSK’yı askeri uzay gücü haline getirmek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.