Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret: ‘Çok hareketlisiniz, takip ediyorum’

CHP lideri Özgür Özel, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Özel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Çok yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz, çok hareketlisiniz” dedi.

Siyaset 8 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel selefi Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde ziyaret etti. Gazete Duvar’dan Ceren Bayar’ın haberine göre “nezaket ziyareti” olduğu belirtilen edilen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmede yerel seçimler, olası iş birlikleri, Özel’in çalışmaları ve CHP içi gündem başlıkları konuşuldu. Herhangi bir adaya dair özel değerlendirme yapılmadı. Görüşmede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyareti ve İYİ Parti’nin kararı da değerlendirildi.

Özgür Özel’den seçim çıkışı: Üç belediye başkanı dışında kimseye söz vermedikÖzgür Özel’den seçim çıkışı: Üç belediye başkanı dışında kimseye söz vermedik

Pazartesi günü başlayacak bütçe görüşmelerine dair değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede Kılıçdaroğlu bu konudaki görüşlerini paylaştı.

Özel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu “Çok yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz, çok hareketlisiniz. Bu süreci yakından takip ediyorum” dedi.

Özel’den hediye

Özel Kılıçdaroğlu’na 45 cm boyunda, dört kilogram ağırlığında heykeltıraş Şahin Ceylan tarafından kalsitten yapılmış bir heykel hediye etti. Heykelin omzunda Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ni taşıyan, eliyle ilerlemeyi ve devrimlerin yolunu gösteren, eteklerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oku ve ilkelerini içeren bir kadını tasvir ettiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu parti içi siyasete göbekten daldıKılıçdaroğlu parti içi siyasete göbekten daldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.