Akşener Erdoğan’ın ‘mülakat kalkacak’ vaadine ‘Dursun Ağabeyi’nin torunlarıyla yanıt verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile açılış yaptı. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "mülakat kalkacak, yüksek puan alan kamuya girecek" vaadine 'Dursun Ağabeyi'nin torunlarının yaşadıklarıyla yanıt verdi.

Siyaset 13 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstasyon Caddesi Alternatif Bulvarı ve Altyapı Projesi Açılışı ile Etimesgut-Sincan Projeleri Tanıtım Töreni’ne katıldı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün açıkladığı seçim beyannamesinde yer alan “kamuya alımlarda zorunlu durumlar dışında mülakatın kaldırılacağı” vaadine göndermede bulundu.

“Biraz evvel Dursun abi geldi yanıma. Emekli ve siyaseti seven bir abimiz” diyen Akşener, şunları anlattı:

“Doğru Yol Partisi’nden beri siyasetle ilgilenen abimiz. En büyük derdi ne biliyor musunuz? İki üniversite mezunu torunu yıllardır işsiz. Dursun abimi asabileştiren, gözünden yaş akıtan hale getirenler utansın. Dursun abimin torunu iki üniversiteyi bitirip yıllardır evinde oturduysa; puanları yüksek olmasın rağmen AK Parti bünyesinde tanıdığı olmadığı için atanmadıysa nereye gidip nereye bakıp özel sektörde bile tanıdığın var mı denildiyse iş bulamamışsa Dursun Abimin burayı yakması lazım. Kendisine dedim ki ‘ilgileneceğim abi, ilgilenmediğim takdirde çık buraya bağır’. İnşallah Millet İttifakı iktidar olacak. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır. İYİ Parti çok önemli bir başarı elde edecek. 13. Cumhurbaşkanı dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak.”

Akşener kürsüye kurşunlarla çıktı: Şimdi bu kurşun mu korkutacak bizi?Akşener kürsüye kurşunlarla çıktı: Şimdi bu kurşun mu korkutacak bizi?

Mansur Yavaş’tan HÜDA PAR vurgusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konuşmasında ise HÜDA PAR vurgusu dikkat çekti.

Yavaş, Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıklayan ve terör örgütü Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR ile ilgili şunları söyledi:

“Hem demokratik gelişimi sağlamak hem yeni anlayış getirmek için ortaya çıkan 6’lı hükümet tertemiz sayfa açmak istiyor. Kandil 6’lı masanın işini zora sokacak açıklamalar yaparak bu temiz sayfayı bozmak istiyorlar. Net bir şekilde söylüyoruz Kandil’i de başlarına yıkarız, Kandil’e de karşıyız, PKK’ya da karşıyız. Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa HÜDA PAR’ın programını okuyun, onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar? Önce onun cevabını versinler. Devletin milli güvenliği, milli güvenlik politikası, dış politikası giderse bitermiş, hayır! İyi yapılan her şeyden gurur duyuyoruz.”

İdris Naim Şahin kararı İYİ Parti'yi karıştırdı... Aytun Çıray eski defterleri açtıİdris Naim Şahin kararı İYİ Parti’yi karıştırdı… Aytun Çıray eski defterleri açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.