Akşener hastaneden taburcu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altındaydı. Koronavirüs testi negatif çıkan Akşener bugün taburcu edildi, sağlık durumu iyi.

Siyaset 26 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle  Ankara’da bir hastaneye başvurdu. Tedbiren hastanede kalan Akşener’e viral enfeksiyon tanısı koyuldu. Edinilen bilgiye göre Akşener’in koronavirüs testi negatif çıktı. Medyascope’tan Özgecan Özgenç’in haberine göre Akşener bugün hastaneden taburcu edildi. 10Haber’e konuşan Akşener’in  kurmaylarından birisi de Meral Akşener’in sağlık durumun iyi olduğunu, telefon görüşmeleri yaptığını ifade etti.

Akşener’in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bugün (25 Eylül) yapılması planlanan Başkanlık Divanı toplantısı ve yarın için planlanan Eskişehir programı ertelendi. Akşener’in hafta sonuna kadar olan programlarını da ertelediği öğrenildi.

Akşener rahatsızlandı: İYİ Parti’de 2 gün boyunca etkinlikler iptalAkşener rahatsızlandı: İYİ Parti’de 2 gün boyunca etkinlikler iptal

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.