Akşener partisinin 6’ıncı yıldönümünde konuştu: Katil Netanyahu

İYİ Parti'nin 6. yıldönümü kutlamasında konuşan Meral Akşener, "Katil Netanyahu'nun yanında duranlar derhal bu haksızlığa, soykırıma, zalimliğe, mezalime son verin" dedi.

Siyaset 28 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Demokratik Milli Yükseliş Beyannamesi’ni paylaşacağı, partisinin 6. kuruluş yıl dönümü etkinliği kapsamında Ankara’da bulunan Atatürk Spor Salonu’nda konuştu.

Akşener, partisinin 6’ıncı yıldönümü kutlamalarında sahneye dün tahliye edilen Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile çıktı.

Konuşmasına İsrail’in Gazze saldırılarına değinerek başlayan Akşener, iktidarın düzenlediği mitingin tarihine de tepki göstererek “Katil Netanyahu’nun yanında duranlar derhal bu haksızlığa, soykırıma, zalimliğe, mezalime son verin. Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum; miting yapmak güzeldir, keşke bir hafta önce bir hafta önce yapsaydınız. İç politika malzemesi haline getirmek günahtır ayıptır. Türkiye’nin sağduyulu biçimde Gazze mezalimine son vermesini sağlamaktır” dedi.
“Bizi ABD’nin, İsrail’in yanında konumlandırmaya çalışan ahmaklar” diyen Akşener, Bu ülkede sizin yönetiminizde Uygurları söylediğim için, onların sesi olduğum için bu ülkede Çin Büyükelçisi tarafından tehdit edilen tek kişi benim” diye konuştu.

Partisinin kuruluşunun 6’ncı yıldönümünü kutlayan Akşener, “İYİ Parti 6 ay dayanmaz diyenlere inat 6 yıldır ayaktayız. Yok olmamızı isteyenler inat kocaman bir aileyiz ve 6 yaşındayız. Biz bu 6 yılı kolay geçirmedik” ifadelerine yer verdi.

Mansur Yavaş'tan istifa eden İYİ Partili Köylüoğlu'na 'Hayırlı olsun' telefonuMansur Yavaş’tan istifa eden İYİ Partili Köylüoğlu’na ‘Hayırlı olsun’ telefonu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.