Bahçeli’den bir klasik otomobil hediyesi daha

MHP lideri Devlet Bahçeli klasik otomobil tutkusuyla biliniyor. Dört senedir koleksiyonundaki otomobilleri partililerine hediye eden Bahçeli’nin son hediyesi Antalya’ya gitti. Antalya milletvekili Abdurrahman Başkan “en özel hatıra” dedi.

Siyaset 14 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli klasik otomobillere olan tutkusuyla biliniyor. Zaman zaman direksiyonun başına geçip Ankara’da tur atıyor. Bu anlar fonda hemşehrisi Ferdi Tayfur şarkıları eşliğinde sinyal kolunda gümüş tespihle paylaşılıyor.

Bahçeli’nin en çok sevdiği klasik otomobiller Volvo marka ağırlıklı araçlar. O nedenle uzun yıllar makam aracı da Volvo olmuş. Onun dışında Ford ve Mercedes araçları da var.

Bahçeli Meclis’teki 2015’te 23 Nisan resepsiyonunda gazetecilere “Benim aldığım arabalar eski ve toplanmaya muhtaç otomobiller. Piyasada ucuz olan eski arabaları satın alıyorum. Klasik otomobil zengini olduğumu söylüyorlarsa haklı olabilirler” diye açıklama yapmıştı.

Bahçeli klasik otomobili ile Ankara turu attıBahçeli klasik otomobili ile Ankara turu attı

Daha önce dördünü hediye etmişti

Bahçeli 2019’dan beri klasik otomobillerini hediye ediyor.

14 Mayıs 2019’da “06 BJK 001” plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobilini hediye olarak Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a verdi.

16 Ocak 2020’de MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş’a “06 BJK 006” plakalı klasik Mercedes’ini, 11 Şubat 2020’de Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a 1977 model Mercedes’ini, 13 Ağustos 2020’de MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Avukat Serkan Toper’e “06 BJK 80” plakalı Volvo marka klasik otomobili hediye etmişti.

Son hediyesi Antalya’ya

Bahçeli son olarak partisinin Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’a 1982 model Mercedes otomobil hediye etti.

Milletvekili Abdurrahman Başkan MHP Genel Başkanı Bahçeli ve hediye edilen otomobille birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Başkan paylaşımında “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’den Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır” dedi.

Devlet Bahçeli, Beşiktaş’a “Herkes haddini bilsin” dedi, bundan böyle Karagümrüklü olduğunu ilan ettiDevlet Bahçeli, Beşiktaş’a “Herkes haddini bilsin” dedi, bundan böyle Karagümrüklü olduğunu ilan etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.