MHP çalışmaları hızlandırdı: Seçim şarkısı da hazır

MHP'nin yerel seçimler için kullanacağı şarkıyı Mustafa Yıldızdoğan hazırladı. '2024'e doğru diyar diyar Anadolu' temasıyla seçim çalışmalarını yürüten MHP'nin şarkısının ismi ise 'Bu Diyarda'

Siyaset 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin propaganda hazırlıkları da hız kazandı. Uzun yıllar MHP’yle yakın ilişkileri olan Mustafa Yıldızdoğan da sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir yerel seçim şarkısı istediğini belirtti. Bu isteği yerine getiren Yıldızdoğan, “‘2024’e doğru, Diyar Diyar Anadolu’ seçim şarkımız ‘Bu Diyarda’yı teslim ettim. Rabbim utandırmasın” dedi.

Bahçeli’yle çekilen fotoğrafını da paylaşan Yıldızdoğan, Bahçeli ilçe çekilen fotoğrafını da paylaştı.

MHP, yerel seçim çalışmalarını “2024’e doğru diyar diyar Anadolu” temasıyla sürdürüyordu. Öte yandan Bahçeli, 4 gün önce 9 Ağustos itibarıyla başlayacak ilçe kongrelerine mesaj göndermişti. Bahçeli mesajında muhalefete de yüklenmiş ve şunları söylemişti:

“Nevzuhur değişim hezeyanları, muhalefetin pespaye ve perişanlığının nasıl bir acınası hale geldiğini ibra ve ifşa etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünde, zillet ittifakının maskesi düşmüş, bütün kirli çamaşırlar ortalığa saçılmıştır. Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması, ülkemizin geleceği açısından mühim ve milli bir zarurettir. Nitekim belediye yönetimlerindeki zillet gölgesi, muhakkak surette kaldırılmalıdır ve Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’yla bu göreve hazırdır.”

 

Bahçeli'nin hedefinde CHP'li belediyeler var: Mutlaka el değiştirmeliBahçeli’nin hedefinde CHP’li belediyeler var: Mutlaka el değiştirmeli

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.