Bahçeli’nin danışmanından MHP’lilere Türkgün sitemi: Sadece sıfat taşıyanlar abone olsa…

Bahçeli’nin basın danışmanı ve Türkgün Gazetesi’nin başyazarı Yıldıray Çiçek, Türkgün’ün beşinci yıldönümü sebebiyle bir yazı kaleme aldı. Çiçek yazıda MHP’lilere gazeteye sahip çıkmadıkları için sitemde bulundu, “Sıfat taşıyan ülküdaşlarımız abone olsa etki alanı kat kat artacaktır” dedi.

Siyaset 26 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Türkgün Gazetesi Başyazarı ve MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, dünkü köşesini Türkgün’ün beşinci yıl dönümüne ayırdı.

Gazete için “Biliyorsunuz gazetemiz Türkgün’ün isim babası Türk milliyetçiliğinin lideri Sayın Devlet Bahçeli’dir. Onun varlığı ve gölgesinin olduğu her yerde öncelik Türkiye ve Türk dünyasıdır. Türkgün gazetesi de o milli çizgiyi takip etmektedir” ifadelerini kullanan Çiçek, yazının devamında MHP’lilere gazeteye yeterince sahip çıkmadıkları için sitemde bulundu.

Çiçek, “Bu dava içinde oy veren gönüldaşlarımızı geçtik, sırf bu hareket içinde sıfat taşıyan Ülküdaşlarımız abone olma, bayiden satın alma, reklam verme, sosyal medya üzerinden Türkgün’e sahip çıkma konusunda üzerine düşeni yapsa, inanın Türkgün’ün etki ve güç alanı kat kat artacaktır.

Dava içinde sıfat taşımakla, dava içinde şuurlu olmayı birleştirememek bu konuda eksiğimizi maalesef çok net açığa çıkarıyor.

Bu davanın en yüksek makamlarında yer tutanların bile, bayiden almayı, abone olmayı, maddi ve manevi katkısını geçtik, sosyal medya üzerinden iki saniye vaktini ayırıp Türkgün’e sahip çıkmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, İyi Parti’yle ‘komşuluğu’ bitirdiBahçeli, İyi Parti’yle ‘komşuluğu’ bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.