Bir mikrofon kazası: Hakaret etmeyeceğiz deyip küfürleri sıraladı!

Yozgat Kadirli’de Ak Parti’den belediye başkan adayı olan Şabettin Aksoy ‘Oy için kimseye hakaret etmeyeceğiz’ diye başladığı miting konuşmasından sonra mikrofonun açık olduğunu unutunca bir rezalet yaşandı.

Siyaset 27 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olan Şabettin Aksoy ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’ün düzenlediği miting ay sonunda yapılacak yerel seçimlerden önceki unutulmaz skandallar arasında yerini aldı.

Aksoy “Oy için kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz” dedi. Bundan sadece birkaç dakika sonra mikrofonun açık olduğunu unuttu ve milletvekili Akgül’e eğilip “Seçimi kazanırsa AK Parti’ye geçeceğiz diyormuş gavatlar” dedi. Bu sözler hem canlı yayında yer aldı, hem tüm miting alanında duyuldu.

YRP’nin adayı üstüne alındı

Şabettin Aksoy’un o sözleri Yeniden Refah Partisi adayı için söylediği iddia edildi. Yeniden Refah Manisa İl Sorumlusu Burhan Yıldırım sosyal medya hesabından Aksoy’a tepki gösterdi.

YRP’li adaya hakaret edildiğini söyleyen Yıldırım şu paylaşımı yaptı:

“Yeniden Refah Partili adayımıza ithafen kazanırsa akp’ye geçecekmiş Gav*t diyor. Bizim partiden seçildikten sonra AKP ya da başka partiye geçecek aday sadece gav*t değil en adi bir mahluk*t olur ama siz ondan daha adı ve şeref yoksunusunuz ki insanları elinizdeki hükümet gücü ile tehdit etmekten çekinmiyorsunuz. Biz o belediyeleri kazandığımız zaman Allah’ın izniyle o vaatleri verilen hizmetlerin tamamını yapacağız ve Sizin de saltanatınıza son vereceğiz. Sizi gidi Yamyamlar sizi.”

MHP ve CHP adaylarının ortak tepkisi: Pudra şekerciyi müdür yapan isim AK Parti adayıMHP ve CHP adaylarının ortak tepkisi: Pudra şekerciyi müdür yapan isim AK Parti adayı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.