CHP lideri Özel: İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da evi olmadığını söyledi, "İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum" dedi. Foto Muhabirleri Derneği ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Siyaset 10 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ile yönetim kurulu üyeleri Adem Altan, Hamza Şahin, Mert Gökhan Koç, Bülent Uzun, Cenk Özel ve Necati Savaş’ı kabul etti. Özel derneğin “Yılın Basın Fotoğrafları Kataloğu” ve “Foto Muhabiri Dergisi’ni inceleyerek boynuna taktığı fotoğraf makinesiyle TFMD yönetim kurulunun fotoğraflarını çekti.

Genel başkanlığa seçilmeden önce olduğu gibi hayatını mütevazi şekilde sürdürdüğünü belirten Özel yanındaki korumalara alışmaya çalıştığını söyledi. Özel Ankara’da evi olmadığını da söyledi: “İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum. Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney ile hâlâ aynı misafirhanedeyiz. Genel başkan seçilince misafirhanenin girişine güvenlik kulübesi koymak istediler. Gerek olmadığını söyledim” dedi.

‘Üç kişilik çekirdek aile atomlarına ayrıldı’

Özel genel başkanlığı öncesinde olduğu gibi Meclis çalışmaları döneminde kendisinin Ankara’da, eşi Didem Özel’in Manisa’da eczanesinin başında, kızı İpek’in ise İstanbul’da okulda olduğunu söyledi ve “3 kişilik çekirdek aileyiz. Çekirdek ailemiz atomlarına ayrılmış durumda. Ama artık Manisa’ya gitmek için fırsat kolluyorum. Geçen gün gençlik kollarından ‘Toplantıyı nerede yapalım’ diye geldiler. Ben de ‘Şehzadeler kenti Manisa’da yapalım’ dedim. 15-16 Aralık’ta Gençlik Kolları İl Başkanları toplantımızı Manisa’da yapacağız. Gençlere Manisa’yı da gezdireceğim. Ailemi de görmüş olacağım. Dört haftadır Manisa’ya gitmiyorum” dedi.

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu’na ziyaret: ‘Çok hareketlisiniz, takip ediyorum’Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret: ‘Çok hareketlisiniz, takip ediyorum’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.