CHP’nin Mudanya adayı Dalgıç: Hizmetleri daha yukarı taşıyacağız

CHP’nin Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç seçim çalışmalarına kalabalık bir buluşmayla başladı. Diğer aday adaylarının da katıldığı programda Dalgıç mevcut başkan Hayri Türkyılmaz’a da teşekkür etti.

Siyaset 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

CHP’nin Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç coşkulu kalabalık ve marşlarla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylarının da destek verdiği Dalgıç “Belediye başkanının görevi halkın huzur, esenlik, sağlık ve mutluluğu için gereken önlemleri almaktır. Biz de bunu sağlamak için hep birlikte, özveriyle çalışacağız. Bizim sevdamız da, işimiz de gücümüz de Mudanya” dedi.

Yerel seçimlere 40 gün kala adaylar çalışmalarına hız verdi. Bursa’nın Mudanya ilçesinde de en güçlü aday durumundaki CHP adayı Deniz Dalgıç seçim çalışmalarına start verdi. Dalgıç seçim kampanyasına Mütareke Meydanı’nda CHP Mudanya İlçe Örgütü ve Mudanyalıların katılımıyla başladı. Alana İlçe Kadın Kolları üyeleriyle Gençlik Marşı eşliğinde giren Deniz Dalgıç’a CHP Mudanya Belediye Başkan aday adayları da destek verdi. Aday adaylığı sürecinde hep birlikte CHP ve Mudanya için çalıştıklarını vurgulayan Dalgıç Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın 10 yıllık süreçte ilçeye önemli katkılar sunduğunu belirterek “Mudanyamızın gelişiminde, bugünlere gelmesinde katkısı olan tüm geçmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz de onlardan devralacağımız emaneti hizmetlerimizle daha yukarı taşıyacağız” diye konuştu.

Yaşanabilir bir Mudanya’yı hep birlikte inşa edeceklerinin altını çizen Deniz Dalgıç “Belediye başkanının görevi halkın huzur, esenlik, sağlık ve mutluluğu için gereken önlemleri almaktır. Biz de bunu sağlamak için hep birlikte, özveriyle çalışacağız. Çünkü bizim sevdamız da, işimiz de, gücümüz de Mudanya” diyen Dalgıç seçim çalışmalarını ilçenin tüm mahallelerine taşıyacaklarını vurguladı, “Bu ateşi Mudanyamızın 47 mahallesine ve dört bir yanına taşıyacağız” dedi.

Ailesinin 1950’li yıllarda Mudanya’da yaşadığını anımsatan Dalgıç “Dedem Kırcaali’den gelip nasıl Bursa’ya kök saldıysa biz de ailemizle Mudanya’ya yerleşip kök saldık. İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz, çözüm önerilerimiz hazır” diye konuştu.

Deniz Dalgıç programın ardından partililerle sahil şeridindeki esnafı ziyaret etti.

Yerel seçimlerde 36 parti yarışacakYerel seçimlerde 36 parti yarışacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.