‘Doğru zaman doğru insan’ sloganına ‘Yanlış zaman, yanlış insan’ yanıtı

AK Parti’nin seçim sloganı “Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman Doğru İnsan” olarak belirlendi. Sloganın afişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı da yer alıyor. AK Parti’nin sloganına muhalefetten Tarkan’ın “Yanlış zaman, yanlış insan” şarkı sözleriyle yanıt geldi.

Siyaset 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı aday tanıtım ve seçim beyannamesi açıklamasına muhalefetten tepki gecikmedi. Erdoğan’ın seçimde ‘Doğru zaman, Doğru adam’ sloganını kullanacak olmasına muhalefet Tarkan’ın bir şarkısından alıntıyla yanıt verdi: ‘Yanlış zaman, yanlış insan…’

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “kamuda işe alımlarda mülakatın kaldırılacağı” vaadiyle ilgili “Sayın Erdoğan’ın eylem planımızı seçime 33 gün kala okumuş olmasına sevindim. Mülakatlar kalkacak doğru, ancak söyleyen yanlış. Yanlış zaman, yanlış insan” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen de, AK Parti’nin afişine Tarkan’ın “Kış Güneşi” şarkısının sözleriyle yanıt verdi. Gökçen, Twitter hesabından AK Parti’nin afişinin görselini de alıntılayarak “Yanlış zaman, yanlış insan” notuyla paylaşım yaptı.

Tarkan’ın Kış Güneşi adlı şarkısının sözlerinin bir bölümü şöyle:

“Artık çok geç yalvarma. Dönüş yok o yıllara, bil ki sana bu son veda. Yanlış zaman yanlış insan”

Baharı vadeden seçimin şarkıları Sezen Aksu'danBaharı vadeden seçimin şarkıları Sezen Aksu’dan

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.