Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını açıkladı

İki dönemdir Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Sekmen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de aday olacağını açıkladı.

Siyaset 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Sekmen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde de aday olacağını söyleyerek adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını beklediğini ifade etti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla Havuzbaşı Kent Meydanı’nda bugün düzenlenen törende konuşan Sekmen, daha önce belediye başkanlığı adaylığını bir gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığı telefonla öğrendiğini söyledi. Yine bu ilanı oradan beklediklerini dile getiren Sekmen, yarın Ankara’da bakanlarla, partinin yetkilileriyle bir araya geleceklerini ve şehre yapacakları hizmetleri konuşacaklarını dile getirdi.

Üçüncü dönem için de aday olduğunu anlatan Sekmen, şöyle devam etti: “Bugün çıkıp ‘adayım’ demeye gerek yok. Zaten belediye başkanıyım. Malumun ilanına gerek yok. Vazifeyi bırakacak bir insan 7.30-8.00’de işbaşı yapar mı? O aşk, o heyecan bizde. Var gücümüzle biz zaten çalışıyoruz.”

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erdoğan'ın uzun süredir yol arkadaşıErzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erdoğan’ın uzun süredir yol arkadaşı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.