Bir eski Ak Partili bakan CHP ve İyi Parti’ye bayram ziyaretine gitti ve bu haber oldu

Siyaset 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP ve İYİ Parti'yi Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla partiler ve siyasetçiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Bayramın ilk gününü çoğu siyasi parti lideri deprem bölgelerinde geçirirken partilerin il ve ilçe binalarında bayramlaşmalar sürüyor. Bu kapsamda eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de CHP ve İYİ Parti’yi memleketi Gaziantep’te ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından ziyaretin fotoğraflarını paylaşan Gül, “Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti il başkanlıklarını bayram münasebetiyle ziyaret ettik” dedi.

Ankara’da da bayram trafiği yoğun seyrediyor. AK Parti Genel Merkezi dün sabah saatlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. CHP heyetinden Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Murat Emir, PM Üyesi Semra Demir ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir’i, AK Parti heyetinden Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Ertuğrul Yörük karşıladı. Ziyarette 14 Mayıs seçimleri üzerinden partililerin birbirlerine mesaj vermesi de dikkat çeken bir noktaydı.

CHP heyeti AK Parti Genel Merkezi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur’un CHP’lilere yönelik konuşmasında deprem bölgesinde yeni evlerin temellerinin atıldığını hatırlatması ve anahtar tesliminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını söylemesine CHP’li Emir’den yanıt gecikmedi. Emir, “İnşallah siz başlıyorsunuz, bitirmek, anahtarları teslim etmek bize kısmet olacak. Bir kuruş bile almadan yapacağız. Vatandaşlarımızı borçlandırmayacağız” dedi. Uygur ise Emir’e, “14 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde geliyoruz” yanıtını verdi.

Öte yandan MHP ile CHP heyetleri de dün öğle saatlerinde bayramlaştı. Ancak MHP’nin bayramlaşma programında HÜDA PAR’ın olmaması dikkat çekti.

Saadet Partisi ise Yeniden Refah Partisi ile bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, MKYK Üyeleri Tevfik Öztürk, Salih Kapukaya Saadet Partisi’ni ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi heyetini, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar, Genel İdare Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akpınar ağırladı.

Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi’ni Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.