HÜDA PAR Genel Başkanı sahneye El Kassam Tugayları’nın üniformalarını giyen gençlerle çıktı

Batman’da düzenlenen mitingde HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, El Kassam Tugayları’nın askeri üniformalarını giyen gençlerle sahneye çıktı.

Siyaset 13 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Batman, Turgut Özal Bulvarı Yıldız Camii önünde, HÜDA PAR öncülüğünde ‘Aksa Tufanı’na Destek mitingi düzenlendi.

Polisin sıkı güvenlik önlemi aldığı ve iki ayrı noktadan girişlerin yapıldığı alanda mitinge katılanlar, Filistin bayrakları açarak, sık sık “Filistin’e selam direnişe devam” sloganları attı. Filistin’de yaşanan saldırıların fotoğraflarının olduğu dövizler taşındı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mitinge, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HAMAS Alimler Birliği Dış Ülkeler Sorumlusu Nevvaf Tekruri, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

El Kassam Tugayları’nın askeri üniformalarını giyen gençlerle birlikte sahneye çıkan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Bu kavga, savaş ve dava hepimizindir. Mahmut Abbas’ı ve avanelerini Filistin halkının tek meşru temsilcisini ilan ettiler. Yazıklar olsun. Hiçbir şey yapamıyorsanız, Siyonist işgal rejimini devlet olarak tanımaktan geri adım atamıyorsanız bari şu soykırım duruncaya kadar ilişkilerinizi kesemez misiniz?” dedi.

Gelecek, Saadet ve HÜDA PAR'ın Filistin mitingi: İmamoğlu da mesaj gönderdiGelecek, Saadet ve HÜDA PAR’ın Filistin mitingi: İmamoğlu da mesaj gönderdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.