İYİ Parti’den ‘billboard’ açıklaması: ‘Kampanyamız engelleniyor’

İYİ Parti sosyal medyadan açıklama yaparak billboardlarla başlatacakları seçim kampanyasının engellendiğini söyledi. "Anlaşmalı şirkete gelen telefonlar" nedeniyle afişlerin asılamadığı belirtildi.

Siyaset 31 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İYİ Parti’den yapılan açıklamada “Mecbur değilsin” başlığıyla başlatacakları ön seçim kampanyası hakkında bilgi verildi, Ankara, İstanbul ve İzmir’de herkesin billboardlarda kampanyayı görmesinin planlandığı vurgulandı. Açıklamada, “Normal şartlar altında, bu sabah uyandığınızda sokaklarda bu boş billboardları değil, İYİ Parti olarak başlattığımız seçim ön kampanyamızın billboardlarını görecektiniz. Ama ne yazık ki; billboardlarımızı asması için anlaşmış olduğumuz şirket, birkaç gündür İstanbul’dan almış olduğu telefonların yoğun baskısına daha fazla dayanamamış…” denildi.

Kampanyanın içeriğini görenler büyük bir telaş içerisinde engel olmak istemiş denilen açıklamada, “Ancak bunu yapanlar bir şeyi unutmuşlar. Bizim hangi şartlarda kurulan bir parti olduğumuzu unutmuşlar” ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli olduİYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.