Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı her yerde

Seçimden sonra tüm danışmanlarının görevden alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gökşen Anıl Ulukuş'u danışman olarak atadı. Türk milliyetçiliğiyle ilgili görev yapacak Ulukuş'un sosyal medyada Perinçek'ten, Ağıralioğlu'na kadar pek çok siyasetçiyle çekilmiş fotoğrafları bulunuyor.

Siyaset 5 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu. Gökşen Anıl Ulukuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ulukuş, Zafer Partisi’nin eski gençlik kolu olan Ayyıldız Hareketi’nin kurucu genel başkanı olarak görev yapmıştı.

https://twitter.com/goksenulukus/status/1676157379287695361?s=20

Kemal Kılıçdaroğlu’na Türk milliyetçiliği konusunda danışmanlık yapacağı öğrenilen Gökşen Anıl Ulukuş  3 yıl önce CHP’ye üye oldu.

Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş’un sosyal medyada Doğu Perinçek’ten Yavuz Ağıralioğlu’na kadar pek çok siyasetçiyle fotoğrafı bulunuyor.

Başdanışman atanan Engin Özkoç ilk kez konuştu: 'Değişim' isteyenler arayıp tebrik ediyorlarBaşdanışman atanan Engin Özkoç ilk kez konuştu: ‘Değişim’ isteyenler arayıp tebrik ediyorlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.