Kurum İmamoğlu’nu istifaya çağırdı: Ben olsam bir dakika oturmam

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na istifaya çağırarak ''Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada'' dedi.

Siyaset 13 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na istifaya çağırarak ”Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada” dedi.

31 Mart seçimleri yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla AK Parti’nin adayı Murat Kurum arasındaki polemikler de artıyor.

Haber Global yayınına katılan Kurum, İmamoğlu’nu istifaya çağırdı: ”Bir bakıyorsunuz kendi ikballeri için nerede fırsat görse oraya çadır kurmalar, kendi arkadaşlarını sırtından hançerlemeler. Ne oldu? Her şeyi biz biliriz anlayışı İstanbul’un ihtiyacı olan bir anlayış değil. İstanbul’da yaşayan gençlerin umudu olmak zorundasınız. İnsanlar trafikte üç saatte işe gidiyorsa dönüp aynaya bakmak zorundasınız. ‘Algıyla beş seneyi geçirdim yine algıyla devam ederim…’ Yok öyle yağma. Siz evinize gideceksiniz, gidemiyorsunuz. Nasıl olur ya böyle bir şey. O metro, metrobüs kuyruklarını, duraklarını her gün izliyoruz. Bırakın ikinci bir beş yıla yeniden aday olmayı, şu an istifa etmelidir. Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada. ”

Kurum seçimi kazanacaklarını iddia ederek “Ben size seçim sonucu açıklayayım, 31 Mart’ta onlar ne derse desin biz kazanacağız. Tüm İstanbul sevinecek, kaybeden kimse olmayacak. Gençlerimiz, kadınlarımız sevinecek” dedi.

KONDA anketi: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki fark açıldıKONDA anketi: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki fark açıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.