Memleket Partisi İstanbul adayını açıkladı

Memleket Partisi, bazı büyükşehirler ve ilçelerdeki belediye başkanı adaylarını açıkladı. Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Berk Hacıgüzeller oldu.

Siyaset 17 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin bazı ilçe ve büyükşehirlerdeki belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaştı. Memleket Partisi’nin İstanbul adayı Berk Hacıgüzeller, Balıkesir adayı Mahir Bakan İzmir adayı ise Cüneyt Oğuz oldu.

Berk Hacıgüzeller Memleket Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu.  Berk Hacıgüzeller 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini ve Marmara Üniversitesi “yönetim ve organizasyon” dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Westminster Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi’nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları yapmıştı.

Serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olup, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede “stratejik marka yönetimi” yüksek lisans programında “küreselleşme” dersi vermektedir.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesidir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde 2012 – 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Berk Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Memleket Partisi için karar günü: Masadaki formüller ve isimlerMemleket Partisi için karar günü: Masadaki formüller ve isimler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.