‘Murat Kurum kardeşiniz bakarız değil, yaparız diyecek’

Siyaset 8 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ataşehir’de düzenlenen ‘Eşsiz İstanbul Tanıtım Toplantısı’ programında sosyal ve kültürel yaşamın güçlendirilmesine, yeşil alanların artırılmasına, spor şehri İstanbul’un inşa edilmesine yönelik projelerinin detaylarını açıkladı. Tanıtım programına Kurum’un yanı sıra Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftçi, MKYK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerektiğinde millete hesap vereceğini dile getiren Kurum “Bu kardeşiniz milletine verdiği sözlerini daima tuttu. Bundan önce olduğu gibi; 1 Nisan’dan sonra da birileri gibi algı belediyeciliği değil, gerçek belediyecilik yapacağız. Haksızlıktan yana değil, daima adaletten yana olacağız. Ayrı gayrıdan değil, milletten birlikte yol yürüyen anlayışta olacağız. Öngörüsüz değil, daima vizyoner bakış açısıyla çalışacağız. Kibirli değil mütevazı olacağız. Zorlaştırmayacak, kolaylaştıracağız. Milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Murat Kurum kardeşiniz; bakarız değil, yaparız diyecek. Asla hesap yapmayacak, gerektiğinde hesap verecek. Sadece gerekenleri değil, hep fazlasını yapacak. Koltuğuna değil, halkına bağlı olacak. Bahane değil, çözüm bulacak. Daima yapan, daima üreten, daima hizmet eden tarafta olacak” dedi.

Tanıtım programında hayata geçireceği projelerinin detaylarını aktaran Kurum “Engelli kardeşlerimiz için “Engelsiz Seferberlik” ilan edeceğiz. Tüm İstanbulluların engellerini engelli kardeşlerimizin mutluluğu için kaldıracağız. İstanbulumuzda hem 10 yeni engelsiz yaşam merkezimizi hızla açacağız; hem de mevcutların niteliklerini dünya standartlarına ulaştıracağız. Engelsiz sosyal yaşam alanlarını ve koordinasyon merkezlerinin sayısını da çeşidini de hızla artıracağız” diye konuştu.

Murat Kurum: Yarı zamanlı belediye başkanının yaptığı kreşlerden daha büyükMurat Kurum: Yarı zamanlı belediye başkanının yaptığı kreşlerden daha büyük

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.