Özgür Özel İYİ Partililere barış ilan etti

CHP Lideri Hacıbektaş'ta konuştu. Özel, muhalefete muhalefet etmeyeceklerini söyleyerek "İYİ Parti'nin üyesi iyi insanlara şunu söylüyorum: Hacıbektaş'tan Türkiye'deki herkese barış ilan ediyoruz" dedi.

Siyaset 23 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Partisinde istifa depremi devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendilerine savaş ilan edildiğini söylemiş, İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef almıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Nevşehir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 104, yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuştu, Akşener’in ‘savaş ilanı’ sözlerine isim vermeden yanıt verdi.

‘Muhalefete muhalefet yapmayız’

Sürekli bir gerilim bekleyenler ve CHP muhalefetle kavga etsin isteyenler olduğunu söyleyen Özgür Özel, “Bizim anlayışımızda muhalefet iktidara karşı yapılır. Muhalefete muhalefet yapmayız. Muhalefet partileriyle tartışmayız. Barışın başkentinden bütün muhalefet partilerine, İYİ Parti’ye ve İYİ Parti’nin üyesi iyi insanlara şunu söylüyorum: Hacıbektaş’tan Türkiye’deki herkese barış ilan ediyoruz” diye konuştu.

‘Erdoğan aday bulamıyor’

İstanbul ve Ankara adaylarını açıkladıklarını hatırlatan Özgür Özel, Erdoğan’ın karşılarına aday çıkaramadığını söyledi. Özel, bütün ülkenin Erdoğan’ın aday arayışını izlediğini ifade etti, “Demek ki Türkiye’nin en büyük iki şehri iktidar partisinin aday bulamayacağı kadar iyi yönetiliyor” dedi. Özel, “31 Mart’tan sonra bütün Türkiye’ye 5 sene önce baharı getirmiştik, bu sefer yazı getireceğiz” diye konuştu.

Akşener'den İmamoğlu'na: Bu savaş ilanıdırAkşener’den İmamoğlu’na: Bu savaş ilanıdır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.