Özgür Özel’in takvimi belli oldu: Tartışılan belediye başkanını da ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına 'teşekkür' ziyaretlerine devam ediyor. Ana muhalefet lideri bu bağlamda en son sığınmacıların nikah ücretini 10 bin TL'ye çıkarmasıyla gündeme gelen Burcu Köksal'la da görüşecek.

Siyaset 8 Mayıs 2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçimlerin ardından partisinin kazandığı belediyelere teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Ana muhalefet partisi lideri 9 Mayıs’ta Afyonkarahisar ve Eskişehir’e gidecek. Program yarın saat 11.00’de Afyonkarahisar’da başlayacak.

İlk olarak il başkanlığını ziyaret etmesi beklenen Özel ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’la bir araya gelecek.

Burcu Köksal ve Özgür Özel.

31 Mart 2024’teki yerel seçimlere giden süreçte ‘DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacağını’ söylemesiyle kamuoyu ve CHP içinde tartışmalara neden olan Köksal en son evlenmek isteyen sığınmacıların nikah ücretini 10 bin TL’ye çıkarmasıyla gündeme gelmişti.

Bu ücret Türk vatandaşları için 400 TL.

Özel bu ziyaretin ardından Eskişehir’e geçecek. Saat 14.00’te il başkanlığını, saat 15.00’te Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi, saat 16.00’da Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ve saat 17.00’de ise Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamlarında ziyaret edecek.

10 Mayıs’ta ise Kütahya’da olacak. Yine güne il başkanlığına giderek başlayacak olan Özel ardından Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yle buluşacak. Ardından Uşak’a geçecek. Burada saat 16.00’da Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’la görüşecek.

Özel’in 11 – 12 – 13 Mayıs’ta Manisa’da olması bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.