Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve HÜDA PAR mitingine tüm Meclis davetli

Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve HÜDA PAR'ın 15 Ekim Pazar günü Yenikapı'da düzenleyeceğı mitingin ayrıntılarını Saadet Partisi İstanbul milletvekili Bülent Kaya 10Haber'e anlattı. 600 milletvekilinin mitinge davet edileceğini belirten Kaya mitingin pazar günü 14.00'te yapılacağını söyledi.

Siyaset 12 Ekim 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Filistin ve İsrail gündemine ilişkin dün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etmişti.

Yapıcıoğlu ilk olarak Saadet Partisi’nin genel merkezinde Karamollaoğlu’yla bir araya gelmişti. Saadet Partisi grubu olarak Filistin’deki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir önerilerinin olacağını belirten Karamollaoğlu, HÜDA-PAR’ın da önerilerine destek vereceğini dile getirmişti.

Yapıcıoğlu daha sonra Meclis’te Davutoğlu’nu ziyaret etmişti. İkili Filistin meselesini konuşmuştu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Yapıcıoğlu birlikte ne yapabileceklerini istişare etmek istediklerini belirtmişti.

Üç parti Filistin’le ilgili olarak birlikte miting düzenleme kararı aldıklarını açıklamıştı.

Saadet Partisi İstanbul milletvekili Bülent Kaya

Saadet Partisi İstanbul milletvekili Bülent Kaya mitingin ayrıntılarını 10Haber’e değerlendirdi.

600 milletvekilinin mitinge davet edileceğini belirten Kaya, mitingin pazar günü 14.00’te olacağını söyledi.

Kaya şöyle devam etti:

“Mitingin başvurusunu Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak olarak biz yaptık. Ancak bu bir parti meselesi değil, Filistin meselesidir. Gelecek Partisi, HÜDA PAR da katılacak. Bütün siyasi partileri davet ediyoruz. Genel Başkanımız kimlerin davet edileceğini değerlendiriyor. Miting 15 Ekim pazar günü 14.00’de Yenikapı meydanında olacak.”

İsrail Filistin savaşı kültür sanat dünyasını da ikiye böldüİsrail Filistin savaşı kültür sanat dünyasını da ikiye böldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.