Sertel Selim bir kez daha MHP İstanbul İl Başkanı oldu

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, dün yapılan olağan kongrede bir kez daha başkan seçildi. Selim konuşmasında yerel seçimlere dair mesaj da verdi.

Siyaset 2 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

MHP’nin Bakırköy’deki bir otelde düzenlenen 14. Olağan Kongresi’ne TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu, bazı İstanbul milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda partili katıldı. Kongre Divan Başkanlığına Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partisinin il kongrelerine gönderdiği mesajı okudu.

Kongrede söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, “Hep birlikte varız. Biz milliyetçi, ülkücü hareketin mensupları, benlik davasına düşüp ziyana uğrayanlardan değiliz” dedi. 31 Mart 2024’teki yerel seçimlere hep beraber hazırlanacaklarını söyleyen Selim, “Merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız. Yüce Allah’ın izniyle İstanbul’u bu zilletin elinden kurtaracağız” diye konuştu.

MHP İstanbul İl Teşkilatının bugüne kadar yaptığı çalışmaların özet olarak sunulduğu kongrede, faaliyet ve mali raporlar okundu. Daha sonra yapılan oy kullanma işleminin ardından, tek aday olan Selim Sertel yeniden MHP İstanbul İl Başkanı seçildi.

Meclis'teki 'makam aracı' tartışmasında yeni perde: Arabam yolda kaldıMeclis’teki ‘makam aracı’ tartışmasında yeni perde: Arabam yolda kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.