Soylu bu sefer de bir kozmetik ürününün reklamına kızdı, ‘Yasaklayacağız’ dedi

Süleyman Soylu, bu kez bir krem reklamından rahatsız oldu. Soylu, "Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum? Bir krem. Diyor ki 'Kız kıza yakın olmak kadar doğal' diyor. Tövbe estağfurullah. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız" dedi.

Siyaset 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İçişleri Bakanı ve AK Parti  İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Süleyman Soylu’nun buradaki  hedefi, bir krem reklamı oldu.

“Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum. Ne diyorlar ona? Bir krem” diye konuşan Soylu, “Diyor ki ‘O kadar doğaldır’ diyor. ‘Kız kıza yakın olmak kadar doğal’ diyor. Tövbe estağfurullah. Bakın Türkiye’yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklam biz kabul edemeyiz” dedi.

Soylu’dan Trump’ı hatırlatan açıklama: Seçimlere 'siyasi darbe girişimi' benzetmesiSoylu’dan Trump’ı hatırlatan açıklama: Seçimlere ‘siyasi darbe girişimi’ benzetmesi

Reklam filminde ne var?

Bakan Soylu’nun ‘eşcinsellik’ anlamı çıkararak LGBTİ+’lar üzerinden hedef gösterdiği ürünün reklam filminde “Saçlarınız için doğal bakım da ne kadar doğal?” sorusuna çeşitli kadınlar yanıt veriyor. Çalışan bir kadın “Kariyerime odaklanmam kadar doğal” derken, gece eğlenmeye çıkan kadınlar “Kız kıza takılmak kadar doğal” diyor.

Bir başka kadın ise “Evlenmek istememem kadar doğal” yanıtını veriyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.