TBMM toplanıyor: Fidan ve Güler bilgi verecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler salı günü terör saldırılarıyla ilgili TBMM'yi bilgilendirecek. Aynı gün terörü lanetleyen meclis tezkeresi de oylanacak.

Siyaset 15 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

TBMM Genel Kurulu 16 Ocak Salı günü saat 15.00’te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler terör saldırılarına konusunda genel kurulu bilgilendirecek.

Bilgilendirmenin ardından parti grupları adına konuşmalar yapılacak.

Görüşmelerin tamamlanmasından sonra ise terörü lanetleyen ve terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine dair TBMM Başkanlık tezkeresi okunup oylanacak.

CHP kendi MGK’sını topladı

CHP’de Milli Güvenlik Politikaları Danışma Kurulu Özgür Özel başkanlığında toplandı. Toplantıda Pençe Kilit Harekatı bölgesinde dokuz askerin şehit olduğu terör saldırısı ve bölgedeki gelişmeler değerlendirildi.

Özel’e Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Yankı Bağcıoğlu, Murat Bakan ve İlhan Uzgel ile Milli Savunma Komisyonu Sözcüsü Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan eşlik etti. Bu toplantıların belli aralıklarla devam ettirileceği öğrenildi.

CHP: 'İBB’de 550 terörist var’ diyen Soylu 'siyaset’ gereği öyle konuşmuşCHP: ‘İBB’de 550 terörist var’ diyen Soylu ‘siyaset’ gereği öyle konuşmuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.