Tüm dikkatler Ekrem İmamoğlu’nun bugün yapacağı açıklamada

CHP’deki değişim tartışmalarında en öne çıkan aktörlerden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün konusunu belirtmediği bir basın toplantısı yapacak. Kılıçdaroğlu 2 gün önce “Bence İstanbul’a tekrar aday olmalı” demişti.

Siyaset 15 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Mayıs seçimlerinden bu yana değişim tartışmalarıyla çalkalanan CHP için bugün kritik bir gün olabilir.

Değişim tartışmalarının önemli aktörlerinden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün bir açıklama yapması bekleniyor. Basın mensuplarına gönderilen davette basın açıklamasının konusu belirtilmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 gün önce verdiği bir röportajda hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, hem İBB Başkanı İmamoğlu’nun bu iki şehir için tekrar aday olması gerektiğini söylemişti.

İnternet sitesinde görüşleri topluyordu

4 Temmuz günü “iktidaricindegisim.org” internet sitesi açarak yurttaşların görüş ve önerilerini toplayan İmamoğlu’nun değişim sürecine ilişkin açıklama yapması bekleniyordu.

İmamoğlu’nun 15 Ağustos Salı günü saat 12.00’da Haliç Kongre Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

Basın mensuplarına gönderilen davette basın açıklamasının konusu belirtilmedi. İmamoğlu’nun değişim sürecine ilişkin merakla beklenen açıklamayı bugünkü basın toplantısında yapması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Ümit Özdağ’a kısmi yalanlama: MİT iddiasına şerh koyduKılıçdaroğlu’ndan Ümit Özdağ’a kısmi yalanlama: MİT iddiasına şerh koydu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.