Yavaş’tan Altınok’a ‘takas’ teklifi

Mansur Yavaş'ın Londra'da evi olduğunu söyleyen Turgut Altınok'a CHP'nin adayı Yavaş'tan takas teklifi geldi.

Siyaset 24 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş,CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner ile birlikte Seyranbağları SKM açılışına katıldı.
Yavaş, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un ablası Günaydın Altınok Altınel’in Altınok ailesinin malvarlığıyla ilgili yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.
Mansur Yavaş “Şimdi de diyor ki ‘Bana tapularını göster.’ Bir tane bile daire, bir tane bile arsa eksik gösterdiyseniz halkın yüzüne nasıl bakacaksınız? Kaldı ki kız kardeşiniz bu mal beyanı eksik diyor. Onu da mı yalanlayacaksınız? Niye yalan söylüyorsunuz? Yalan söylüyorsanız niye Ankara’nın yönetimine talip oluyorsunuz? Başka yalanlarınız ne var? Halktan sakladığınız ne var her şeyi açıklayın. Zaten bunlar mutlaka bir şekilde göz önüne çıkacaktır” diye konuştu.

Mansur  Yavaş, “Şöyle diyor; ‘Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var. Onun Londra’daki bir evin parası benim bütün mallarım öder.’ Takas yapalım. Onda biriyle takas yapalım. Yüzde biriyle takas yapalım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız. Bizde yalan yok. En ufak bir eksiğimiz olsa devletin bütün kademeleri elinizde öyle mi” dedi.

Kirli siyaset yapıldığını söyleyen Mansur Yavaş “Her şeyi çıkarırsınız. Basın toplantısında daha başka şeylerde anlatacağım inşallah. Artık bu kirli iftira siyasetinden bıktı Ankara. Tertemiz oldu Ankara. Sizleri yalanlarınızı, kirli siyasetinizi, iftiralarınızı, kendinize oy vermeyenleri aşağılamanızı, bölmenizi… ‘Çalıyor ama çalışıyor’ felsefesini çoktan toprağın altına gömdü artık Ankara sonunda, geri dönüşü asla yoktur” dedi.

''Mülk Allah’ındır'' diyen Turgut Altınok mal varlığını açıkladı”Mülk Allah’ındır” diyen Turgut Altınok mal varlığını açıkladı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.