Yeniden Refah’la ittifak pazartesiye kaldı

Erbakan AK Parti ile İstanbul, Ankara ve İzmir'de ittifak olup, olmayacağının pazartesi günü yapılacak görüşmede belli olacağını söyledi.

Siyaset 6 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde 3 büyükşehir için AK Parti ile iş birliği görüşmelerine ilişkin “Pazartesi günü son bir görüşme yapılmış olacak ve durum netleşmiş olacak. Bizim buradaki hedefimiz sadece Ankara, İstanbul ve İzmir’de büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde bir ittifak noktasındadır. Pazartesi günü son nokta konulmuş olacak, bir anlaşma söz konusu olmazsa bizim Ankara, İstanbul ve İzmir’de de belediye başkan adaylarımızla seçimlere gireceğiz, bu konuda hazırlıklarımız var” dedi.

Üye sayısı 369 bin oldu

Fatih Erbakan partisinin üye sayısının 369  bin olduğunu belirterek “Her şeyden önce başlarken büyük bir heyecanla ve sevinçle Yeniden Refah Partimizin üye kayıtları noktasında rekorlar kırmaya devam ettiğini ifade ederek başlamak istiyorum. 2023’ün son 4 ayında yüzde 40’ın üzerine büyüyerek 100 binden fazla üye artışı sağlamış bulunuyoruz. Bugünden itibaren üye sayımız 369 bin 800 noktasına gelmiş durumda. Yeniden Refah Partisi olarak kendi rekorlarımızı da egale ediyoruz, muazzam bir hızla büyümeye devam ediyoruz. Şu anda Türkiye’nin üye sayısı bakımından 5. partisi noktasına Yeniden Refah Partisi geldi” diye konuştu.

Erbakan'dan Akşener'e Hamas tepkisi: Nasıl bir akıldır?Erbakan’dan Akşener’e Hamas tepkisi: Nasıl bir akıldır?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.