2012-2023… Bir tek Fernando Muslera değişmedi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki Manchester United galibiyeti, akıllara 11 sene önceki United zaferini getirdi. Cim Bom’un 2012 yılında Burak Yılmaz’ın golüyle kazandığı maçta yine kalede Fernando Muslera vardı.

Spor 5 Ekim 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
2011-12 sezonunda Galatasaray'a gelen Muslera artık takımın kaptanı.

Tarih 20 Kasım 2012… İstanbul’da Galatasaray, İngiliz rakibi Manchester United’i Burak Yılmaz’ın golüyle 1-0 yendi. Bu Cum Bom’un Kırmızı Şeytanlar’a karşı aldığı ilk galibiyet olarak tarihe geçti.

3 Ekim 2023… Aradan 11 yıl geçti. Galatasaray, İngiliz devini bu kez Manchester’da 3-2 mağlup etti. Sarı kırmızılıların bu iki zaferine bakıldığında bir ortak nokta dikkat çekti. Galatasaray’ın kalesinde yer alan Muslera… 37 yaşındaki kaleci, iki United zaferinde de sahada olan tek isim oldu.

Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester'i yine fethetti!Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester’i yine fethetti!

Galatasaray’ın 2012 senesinde Manchester United’ı yendiği ilk 11’den sadece 4’ü aktif olarak futbol oynuyor. Muslera Galatasaray’da, Felipe Melo Brezilya’nın Fluminense takımında, Nordin Amrabat komşu Yunanistan’nın AEK takımında ve Dany Nounkeu ise Cibuti ülkesinin Astra takımında forma giyiyor.

Düşler Tiyatrosu'nda sahne Zaha'nın... Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya!Düşler Tiyatrosu’nda sahne Zaha’nın… Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.