22 yaşındaki sporcu kalp rahatsızlığı nedeniyle futbola veda etti

Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın 22 yaşındaki oyuncusu Lars Dendoncker, kalp rahatsızlığı dolayısıyla aktif futbolculuk yaşantısını noktalamak durumunda kaldı.

Spor 28 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Lars Dendoncker 22 yaşında futbola veda etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’da forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncu Lars Dendoncker’den kötü haber geldi. Belçikalı isim yaptığı açıklamada “Herkese merhaba, nereden başlasam bilmiyorum. Çocukken tek hayalim vardı. Profesyonel futbolcu olmak. Ancak profesyonel kariyerim ve hayalim çok erken sona erdi. Kalp rahatsızlığım nedeniyle kendi sağlığım için futbol oynamayı bırakma kararı aldım. Hayatımda aldığım en zor karardı. Ama geri dönüş yok ve geleceğe odaklanmalıyım. Yıllar boyu çok şey öğrendim ve fedakarlık yaptım. Bu yüzden canım acıyor. Beraber oynadığım tüm takıjm arkadaşlarıma ve çalıştığım tüm takımlara teşekkür ederim” dedi.

Dendoncker geçen sezon 21 yaş altı takımıyla 21 maça çıkmış ve 1 gol atmıştı. Savunmacı Lars, üç kardeşin en küçüğü. Kardeşlerin ortancası 28 yaşındaki Leander Dendoncker an itibarıyla Aston Villa forması giyiyor ve geçmişte Wolverhampton forması giymişti. İki ismin abisi Andres ise lokal futbol kulüplerinde geçen kariyerinin ardından kardeşlerinin menajerliğini yapıyor.

Kanserden kurtuldu, Galatasaraylıların sevgilisi oldu: Jo WilsonKanserden kurtuldu, Galatasaraylıların sevgilisi oldu: Jo Wilson

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.