Ayın oyuncusuna Brighton’dan bonkör ödül

Premier Lig ekiplerinden Brighton, ligde hem ayın oyuncusu hem de ayın golü ödüllerine aday olan Kaoru Mitoma’ya Porsche marka araç hediye etti.

Spor 11 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Mitoma'ya bonkör ödül.

Kaoru Mitoma, Premier Lig’de sezona en formda giren oyunculardan bir tanesi oldu. Japon, özellikle Wolverhampton’a attığı enfes golle uzun süre jenerikleri süsledi, sosyal medyada futbol severlerin dilinden düşmedi. Mitoma, bu iyi başlangıcı üzerine Premier Lig’de hem ağustos ayının en iyi oyuncusu ödülüne hem de ağustos ayının en iyi golü ödülüne aday olarak gösterildi.

Hal böyle olunca Brighton’da sezona en iyi başlayan oyuncu tartışmaları da adeta başlamadan bitti. Mitoma, doğal olarak takımının en iyisi oldu. Brighton oyuncusuna bu formda başlangıcı ardından son derece bonkör bir ödül verdi. 26 yaşındaki oyuncu 4 maçta 1 gol ve 3 asistle oynamanın mükafatını Porsche marka ultra lüks bir araç kazanarak aldı. Güncel piyasa değeri 32 milyon Euro olan Mitoma, 2021 yazında Japon Kawasaki Frontale’den 3 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.