3 saniyede Beşiktaş Token! Çebi’den istifasını isteyen taraftara davet

Beşiktaş, kripto para piyasasına hızlı girdi. 3 saniyede 500 bin adet kilitsiz Beşiktaş Token 3 saniyede tükendi. Basının karşısına çıkan başkan Ahmet Nur Çebi, kendisini istifasını isteyen taraftarları cuma öğleden sonra kulübe davet etti.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Çebi'den Tudor iddialarına yalanlama.

Taraftar tokenlar farklı kripto para platformları üzerinden satışa sunulmaya devam ediyor. Türkiye’de Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da içinde bulunduğu birçok takım taraftar tokenlarını kullanıcıların satışına sundu. Beşiktaş da yeni bir sponsorluk için harekete geçti. Siyah beyazlılar, Paribu işbirliğiyle kilitli ve kilitsiz olmak üzere iki farklı yöntem kullanılarak tokenları satışa sundu. 50 TL’den satılan 500 bin adet kilitsiz token 3 saniye içinde tükendi. Kilitli tokenlar ise 25 TL’den satıldı ve 8 ay sonra kilitleri açılmaya başlanacak.

Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen lansmanda konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, diğer kulüplerin aksine daha geç token işine girdikleri yönünde eleştirilere yanıt verdi. Çebi, “Beşiktaş’ın her kuruşu için ne kadar hassasiyet gösterdiğimi herkes biliyor. Fan Token konusuna her firma olmayı arzu etti. Birisi 10 diyor, 10 verdi ben 20 veririm diyor, 30 veririm diyor. Temelini ben hissedemedim. Yanılıyor olabilirim ama hissedemedim. İstemiş olduğum teminat mektubu konusunda gerekli desteği göremedim” dedi.

Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş Token’ın lansmanı yapıldı.

Başkan Çebi daha sonra gündemdeki konuları değerlendirdi. Kulübün mali olarak iyi yönetildiğinin altını çizen Beşiktaş Başkanı, “Transfer döneminde dikkatli olduk. Bunun karşılığını sportif ve mali olarak göreceğiz. Önemli olan sportif ve mali başarıyı beraber yürütebilmek” diye konuştu.

Beşiktaş'ta imdada Rahmi Koç yetişti! Tüpraş Stadı...Beşiktaş’ta imdada Rahmi Koç yetişti! Tüpraş Stadı…

Çebi: Neden istifa diye bağırdıklarını ah bir bilebilsem!

Taraftarın Beşiktaş – Kayserispor maçında yönetime yaptığı istifa çağrısı kakkında konuşan Çebi şunları söyledi: “Tezahüratları anlamlandıramadım. Neden istifa diye bağırdıklarını ah bir bilebilsem. Ekonominin düzeldiği bir ortamda, muhaliflerin gelme arzusu artabilir. Taraftar nezdinde karşılık bulabilir. Bunu neden yaptıklarını gelip benimle paylaşabilirler. Her Beşiktaşlı, benim için kıymetlidir. Gelip benimle konuşabilirler. ‘Neden bağırıyorsunuz’ diye sordum. ‘Başkan, maç bittikten sonra bağırın dedi’ demiş. Bunlar 3 dakika erken başladılar, kronometreleri yanlış. Beşiktaş taraftarının bana sahip çıkması gerekirken buna devam etmesini gerçekten anlamıyorum. Konu ekonomi ise, düzgün gidiyor. Transferlerin de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor’a 3-0 yenildiğimiz gün kahroldum. Ama dün Trabzonspor, Hatay’a yenildi. Başka takım, Hatay’ı yeniyor. Futbol; biraz kısmet, bazen şans. Top sizi sevecek. Sezonun sonunu görmek lazım. Taraftara sabır diliyorum.”

'Onana'lar karıştı' iddialarına Kazancı'dan yanıt: Deli saçması‘Onana’lar karıştı’ iddialarına Kazancı’dan yanıt: Deli saçması

Çebi bu yaz transfer döneminde takıma katılan Jean Onana hakkında da açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar sadece 107 dakika oynayan ve kadroya alınmadığı Beşiktaş-Kayserispor maçı sırasında eski takımı Lens’in karşılaşmasını seyrettiğini paylaşan futbolcu için Beşiktaş Başkanı şöyle konuştu: “Onana ile Lens maçı ile ilgili görüşmedim. Oynamama nedenini hocaya sorarsınız. Bu olaylar başka takımlarda da oluyor ancak Beşiktaş’ta gündeme getiriliyor. Onana iyi futbolcu, ben buna inanıyorum. Hoca oynatmıyorsa, oyuncuya bir mesaj veriyordur.”
Çebi, eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay’ın Jean Onana transferi hakkında yaptığı “Senin geçmişine baktığın ve herkesin istediği Onana, Everton’a giden Amadou Onana. Aldığın ise Kamerun Nkufo futbol okulundan yetişen Jean Onana” sözlerine yanıt verdi. Beşiktaş Başkanı, “Yanlış Onana alındı diyen kişi Beşiktaş’a başkan adayı oldu. Aklınca espri yaptı. Espri değilse aklından zoru vardır. Böyle bir şey olması söz konusu değil. Beşiktaş’a zarar verecek herkesin karşısında olacağız.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.