A Milli Futbol Takımı’nın uçağından acil iniş

Galler maçı snrası dönüş yolunda A Milli Takım Teknik direktörü Vincenzo Montella'nın ağabeyi Emanuele Montella rahatsızlandı. Uçak Münih kentine acil iniş yaptı.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Milli Takım uçağı Emanuele Montella'nın rahatsızlanmasından sonra tedbir amaçlı acil iniş yaptı.

2024 Avrupa Şampiyonası’na D Grubu lideri olarak katılan A Milli Futbol Takımı’nı taşıyan uçak, teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlığı nedeniyle Almanya’nın Münih kentine indi. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella’nın, Emanuele Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Milli Takım doktoru ile uçaktan ayrıldı. Uçak daha sonra İstanbul’a hareket etti.

Büyükekşi: Tansiyonu düştü

İstanbul’da basın mensuplarına açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, “Uçakta aniden Emanuele Montella’nın tansiyonu düştü. Doktorlarımız hemen müdahale ettiler ve serum verdiler. Biraz beklediler ama maalesef durumunda yeteri kadar iyileşme görmedikleri için Münih’e acil iniş yaptık. Münih’te önce uçağın içinde ekipler müdahalede bulundu. Bir süre bekledik, daha sonra hastaneye götürdüler ama Hamit Altıntop ve federasyonumuzun doktoruyla beraber indiler ve orada bütün tahlilleri yapıldı. Kan tahlilleri ve diğerleri yapıldı, bir risk görmediler. Zaten hayati bir tehlike olmasın diye tedbir amaçla indirilmişti. Allah’a çok şükür her şey yolunda. Hocamız ve  ağabeyi hastaneden çıktılar. Oradan biraz dinlendikten sonra Roma’ya geçecekler. Hamit Altıntop’ta bir sonraki tarifeli uçakla doktorla birlikte Türkiye’ye gelecek” diye konuştu.

Galler'de ilklerin gecesi... Türkiye lider olarak Euro 2024'deGaller’de ilklerin gecesi… Türkiye lider olarak Euro 2024’de

‘Korkacak bir şey yok’

Güzel bir gecenin ardından küçük bir sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Büyükekşi, şöyle devam etti: “Beklemek zorunda kaldık, havalimanı kapalıydı ve saat 6’da açılıyordu. Ekibin değişmesi gerekiyordu, ekibin mesai saati dolmuştu ama çok şükür sağ salim şu anda inmiş olduk. Çok şükür bazı başarılara giderken gerçekten hiçbir şey kolay değil. Her türlü zorluk var bu da onlardan bir tanesi oldu. Hep bahsediyorum her başarının arkasında bir takım çalışması var. Hep beraber başkanı, yönetim kurulu, teknik ekibi ve futbolcusuyla. Uçakta da bütün yönetim, futbolcular, teknik ekip hepimiz önce biraz üzüldük korktuk ama çok şükür korkacak bir şey yok, her şey yolunda.”

Eğitim videosu gibi maç: Galler - TürkiyeEğitim videosu gibi maç: Galler – Türkiye

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.