A Milli Takım kadrosu açıklandı: Bertuğ, Yusuf ve Kazımcan için siftah vakti

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan ve hazırlık maçında Japonya ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Forvet Bertuğ Yıldırım, kanat Yusuf Sarı ve sol bek Kazımcan Karataş ilk kez A Milli Takım kadrosunda kendilerine yer buldular.

Spor 2 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Ermenistan’la oynayacağı ve ardından hazırlık karşılaşmasında Japonya ile kozlarını paylaşacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Alman teknik direktör Stefan Kuntz’un açıkladığı kadroda Kazımcan Karataş, Yusuf Sarı ve Bertuğ Yıldırım gibi isimler ilk kez A Milli Takıma davet edildiler.

Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli olduKonferans Ligi’nde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu

İşte A Milli Takımın aday kadrosu:

KALECİLER: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

DEFANS: Onur Bulut, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Kazımcan Karataş, Mert Müldür

ORTA SAHA/FORVET: Cengiz Ünder, Yusuf Sarı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Umut Nayir

Milliler 3 Eylül Pazar günü 18.00’den itibaren TFF’nin Riva’daki tesislerinde kamp çalışmalarına başlayacaklar. Buradan 6 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Eskişehir’e gidecek milliler, 8 Eylül Cuma saat 21.45’te Ermenistan’la kozlarını paylaşacak. Takım, 10 Eylül Pazar 15.00’te ise Eskişehir’den Hollanda’ya geçecek. Türkiye, 12 Eylül Salı günü Japonya ile Türkiye saati ile 15.20’de Japonya ile özel maçta karşılaşacak.

Voleybolcu kızların boşalttığı 2. sırayı öteki Türkiye neyle doldurdu?Voleybolcu kızların boşalttığı 2. sırayı öteki Türkiye neyle doldurdu?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.