A Milli Takım’dan iki kesik: Çağlar Söyüncü ve Bertuğ Yıldırım

A Milli Takım'ın EURO 2024 için belirlenen aday kadrosunda ilk iki ayrılık yaşandı. Çağlar Söyüncü sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılırken Bertuğ Yıldırım ise Ümit Milli Takım'a gönderildi.

Spor 29 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
A Milli Takım kadrosundan Bertuğ Yıldırım ve Çağlar Söyüncü çıkarıldı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için belirlenen geniş aday kadrosunda ilk eksilmeler yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Çağlar Söyüncü’nün ayrılığı “Savunma oyuncumuz Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’nin İstanbulspor ile oynadığı. Süper Lig karşılaşmasında uyluk arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle EURO 2024’te mücadele edecek A Milli Takımımız’ın aday kadrosundan çıkarıldı” sözleriyle açıklandı.

Federasyon bir diğer futbolcu Bertuğ Yıldırım’ın kadrodan çıkarılışını ise şu sözlerle duyurdu:

“A Milli Takımı’mızın EURO 2024 için belirlenen geniş kadrosunda bulunan Bertuğ Yıldırım, Ümit Milli Takım aday kadrosuna geçiş yaptı” Ümit Milli Futbol Takımı, 3 Haziran günü saat 20.00’de İstanbul’da İskoçya ile özel maçta karşılaşacak. A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında 4 Haziran’da İtalya ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın ardından 11 Haziran’a kadar Ümit Milli Takım ile kamp yapacak ve iki antrenman maçı oynayacak.

Kalamış'ta Fenerbahçe kongre üyeleri ve Galatasaray taraftarları arasında kavgaKalamış’ta Fenerbahçe kongre üyeleri ve Galatasaray taraftarları arasında kavga

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.